AKCIÓ: 30% kedvezmény a szállításra 2021.04.30-ig. További információkat itt talál.
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Ügyfélközponttal és a legnagyobb raktárral rendelkezünk egész Csehország területén

A kurimi TT HOLDING cég által üzemeltetett SKLADOVÁ-OKNA.cz e-shop Csehország legnagyobb műanyag ablakraktárával rendelkezik. A modern bemutatótermünk 2017 februárja óta működik, és mivel célunk a lehető legjobb szolgáltatások nyújtása az ügyfeleknek, 2019 szeptembere óta két új iroda működik a bemutatóterem földszintjén. Egy részleg üzemel itt, ahol személyesen átveheti a megrendelt termékeket, illetve itt dolgozik az ügyfélszolgálat, akik bármilyen probléma vagy panasz esetén segítséget nyújtanak. Az ügyfélközponttal rendelkező bemutatóterem a főút mellett található, a Tišnov felől Kurimba vezető úton. A környéken problémamentes a parkolás.

140 fajta műanyag nyílászáró raktáron

A több mint 8000 m2-es területen, ahol az OKNOSTYL vállalat székel, vásárlóink a következőket találhatják:
  • modern, légkondicionált bemutatóterem - megnézheti a különféle típusú ablakokat és ajtókat, az eltérő kétrétegű és háromrétegű üvegezés keresztmetszeteit, a profilok színváltozatait, az üvegezés típusait, különféle kiegészítőket (ablakpárkányok, árnyékolástechnika) és a modernizált megoldásokat, mint például a teljesen automatikus bejárati ajtókat, amelyek nyitása vagy ujjlenyomat-alapú vagy pedig okostelefonon keresztül, távolról kezelhető,
  • a bemutatóterem földszintjén az SKLADOVÁ-OKNA.cz e-shop ügyfélközpont két irodáját – ahol a panaszok kezelése, illetve a megrendelések feldolgozása és kifizetése folyik,
  • raktárat – amely 2500 m2-en terül el és 140 féle műanyag ablakot és ajtót rejt, 1000 nagyságrendű darabszámmal, ám az összes termék rendszerebe sorakoztatva van tárolva annak érdekében, hogy az expedíció a lehető leggyorsabb legyen.

Az érdeklődőket az ügyfélközpont a héten hat napban fogadja

Az első irodában, a recepción az ügyfél mindent el tud intézni a rendeléssel kapcsolatban, nemcsak készpénzzel, de kártyával is fizethet. Fizetés után a dolgozók a raktárba vezeti őt, ahol segítenek neki a rakodásban.

Ha a vásárló eltérést észlel a rendelésében, panaszt szeretne tenni, vagy esetleg kérdés merül fel az áruk műszaki paramétereit illetően, akkor a második irodában, az ügyfélszolgálaton képzett üzemeltetők állnak rendelkezésére. Természetesen telefonon és e-mailen keresztül is tanácsot adnak az ügyfeleknek. Ha a vásárlók szeretnének egy pillantást vetni a műanyag ablakok kiegészítőire, például az ablakpárkányokra vagy az árnyékolástechnikára, az e-shop munkatársai a felső bemutatóteremben mindent részletesen elmagyaráznak.

Az SKLADOVÁ-OKNA.cz e-shop ügyfélközpontja hétfőtől péntekig 8: 30-tól 16: 00-ig, szombaton pedig 8: 00-tól 12: 30-ig tart nyitva. A raktár hétfőtől péntekig 7: 30-tól 16: 00-ig és szombaton 8: 00 és 12: 30 között áll rendelkezésre.

Csehországon kívül szállítunk Németországba, Ausztriába, Magyarországra és Szlovákiába is

Célunk, hogy az ügyfél a lehető leggyorsabban megkapja a megrendelt árut. Ezért tárolunk a raktárunkban körülbelül 1000 műanyag nyílászárót. Ha az ügyfél a környéken jár, és a raktárunkba érkezik, akár néhány órán belül átveheti az árut. Naponta körülbelül 15 személyes átvételről számolunk be. Ha az ügyfél házhozszállítást igényel, a feladás általában három munkanapon belül történik meg. Naponta öt alkalommal indítunk útnak szállítmányt a szállítótársaságainkon keresztül nemcsak Csehországba, hanem Ausztriába, Németországba, Magyarországra és Szlovákiába is.

Az e-shop mellett sok olyan vásárló dönt, aki önállóan szeretné beszerelni az ablakokatt és ajtóit. Ezért kínálunk és tárolunk a raktárunkban szereléstechnikai anyagokat, például tokrögzítő csavarokat, PUR habokat vagy szilikont, valamint toktoldókat és merevítő sorolókat.

Ugorjon be hozzánk, és élvezze a gondoskodás kellemes érzését, miközben kiváló áron vásárol minőségi ablakokat. Most akár 70%-ot is megtakaríthat.

Nem csak egy e-shop vagyunk, Erős háttérrel is rendelkezünk Térjen be hozzánk.

fenstersofort fenstersofort

fenster fenster sofort

fenster fenster showroom

A telephely térképe


Vissza a hírlistához
Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek