AKCIÓ: 30% kedvezmény a szállításra 2021.04.30-ig. További információkat itt talál.
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Válogasson 27 szín közül június 30-áig felár nélkül!

A tavasz, bár sok helyen még megtésvesztő lehet, de itt van, és a színek elválaszthatatlan részét képezik. Mitöbb már a raktárunk is több színben pompázik - zöld, ezüst, krémszín, ... Igen, a beszállítónkkal kötött megállapodásnak köszönhetően bővítjük a színek és dekorok számát - online konfigurátorunkban 27 színből választhat. És ezzel még nincs vége. Szeretnénk egy kis örömet okozni Önnek ebben a nehéz időszakban, ezért minden dekort ugyanazon az áron kínálunk, beleértve az extra dekorációkat is. Nem számít, ha luxus fekete mattot, nem hagyományos mohazöldet, vagy a népszerű arany tölgyfa dekorációt választja, minden esetben ugyanannyit fizet.

De vigyázat, ez a tavaszi akció csupán 2021. június 30-áig érvényes, valamint az új színek (feláras) szállítási ideje kissé megnyúlik, 4-6 hétre. És mivel a jó hírekből sosem lehet elég ne feledje, hogy június 30-áig automatikusan egy jobb szigetelő tulajdonságokkal rendelkező melegperemes távtartót is kap, felár nélkül.

Szép tavaszt kívánunk, és örömmel vesszük, ha a referenciák közt tetszését fejezi ki az új, rendhagyó dekorokban pompázó ablakai iránt is.

Színpompás tavasz

Vissza a hírlistához
Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek