00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Rehau műanyag bejárati ajtó

AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info
Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator
A házbejárati ajtók hosszú távú befektetést jelentenek, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne csak a legalacsonyabb ár alapján válasszon, hanem fontos az alkalmazott profilrendszer és az ehhez kapcsolódó szigetelő tulajdonságok.

Ha építkezik vagy felújít és a lehető legkisebb hőveszteséget szeretné elérni, akkor a német REHAU AG + Co. cég SYNEGO profilrendszerének műanyag bejárati ajtóját ajánljuk kínálatunkból. Beépítési mélységük 80 mm, a német Winkhaus gyártó teljeskerületű vasalataival, üveges felület esetén pedig alapkivitelben háromrétegű szigetelő üveggel szállítjuk, Ug = 0,5 W / m²K áteresztőképességgel. Szigetelő tulajdonságaikkal megfelelnek az alacsony energiafelhasználású és passzív házakra vonatkozó szabványoknak.

Forgalmazunk REHAU fő- és mellék bejárati ajtókat

REHAU műanyag főbejárati ajtók nincsenek raktáron, ezeket mindig az online konfigurátoron keresztül kell megrendelni, amelyben kiválaszthatja a kívánt paramétereket (méretek, szín, felülvilágítók, stb.) és azonnal látni fogja a végső árat.
Kínálunk:
  • Mellék bejárati ajtókat - csak befelé nyílnak, alacsony alumínium küszöbbel rendelkeznek, hőátadásuk háromrétegű üveggel Ud = 0,89 W / m²K, teljes kerületű easyLock vasalatokkal vannak felszerelve.
  • A főbejárati ajtó - befelé vagy kifelé nyitható, alacsony alumínium küszöb, hőáteresztő háromrétegű üveggel Ud = 0,89 W / m²K, többpontos zárral, autoLock AV3 automatikus zárral.

REHAU műanyag bejárati ajtókhoz szerelőanyagot is forgalmazunk

A bejárati ajtókat kizárólag árusítjunk, beépítést nem vállalunk, de a szükséges szerelési anyagokat megvásárolhatja tőlünk, mint például a turbócsavarokat, rögzítő füleket, fóliákat, szerelőhabokat és szilikonokat. És hogy a bejárati ajtó a lehető leghosszabb ideig szép legyen, rendelhet karbantartó készletet is.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző