AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
A PREMIUM főbejárati ajtók tulajdonságai
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

A PREMIUM főbejárati ajtók tulajdonságai

A főbejárati ajtók nem elérhetőek a raktárunban, viszont a konfigurátor  segítségével megtervezhetőek. Kiválaszthatja a szárnyak számát (egyszárnyú, kétszárnyú, esetleg fix résszel), a nyitás irányát (kifelé vagy befelé, jobbra vagy balra), a mreteket, a profil illetve a kilincs színét vagy típusát, valamint azt is meghatározhatja, hogy mekkora rész legyen teli és üvegezett (akár katedrál üvegeket is választhat).

Amennyiben a megrendelés előtt megnézné a kiállított bejárati ajtónkat, erre Kuřimban lehetősége van. A kiállítótt ajtó sima felületű antracit színű, kétoldalas kilinccsel. Az ajtó 3 részre felosztott, az alsó rész teli, a felső részek pedig fatörzs mintájú katedrál üveggel készültek.
 

PREMIUM főbejárati ajtó

  • Kifelé vagy befelé nyíló.
  • Többpontos automata autoLock AV3 zárral
  • Alacsony alumínium küszöb.
  • Beépítési mélysége 80 mm.
  • 6 kamrás profil.
  • 11 színben és dekorban választható

A vasalat a megbízható német gyártótól

A főbejárati ajtókat mindig a német Winkhaus gyártó többpontos automata autoLock AV3 zárával látjuk el. Az autoLock AV3 központi mágneses kioldóval készül, amely automatikusan hozza működésbe a kampókat és szorosan a tokhoz illeszti az ajtót.A kettős funkciójú kampós zár a masszív kampóknak köszönhetően magasabb biztonságot nyújt, valamint továbbfejlesztett tömítettséget biztosít.

Biztonságos és jól tömítő záródás

A főbejárati ajtóknál 3 JOCKER ajtópántot használunk, így a szerkezet még stabilabbá válik. Az alacsony alumínium küszöbnek köszönhetően akadálymentes bejáratként is használható.

Zdvojené masivní hákové závoryAutomatický zámek – rychlý, bezpečný, tichýVícebodový zámek autoLock AV3
 

Nyitható befelé és kifelé

A beépítési mélység 80 mm. A 6 kamrás profil az egyenes klasik stílusban készült. A főbejárati ajtó kifelé és befelé nyíló típusa is megrendelhető. A mellékbejárati ajtóval szemben a szárny szélesebb.

Kilincs helyett ajtógomb is választható

További különbség a PREMIUM főbejárati és mellékbejárati ajtók között, hogy a külső oldalra ajtógomb is rendelhető, amit már tartalmaz az ajtó ára. A fehér ajtók automatikusan fehér színű kilincsel (ajtógombbal) készülnek, más dekor esetében pedig barna színű kilinccsel kaphatóak. Amennyiben bronz vagy ezüst színben választana kilincset (ajtógombot), felár ellenében kicserélhetjük. Az zárhoz 3 kulcs tartozik.

Kiváló szigetelő tulajdonságok

A PREMIUM műanyag bejárati ajtók az alapbető kivitelezésben is kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A kétrétegű 3/16/4 hőszigetelő üveggel (Ug=1.1 W/m²K) ellátott ajtók hőátbocsátási tényezője Ud=1.4 W/m²K. Az energiatakarékos házak esetében hátomrétegű (Ug=0.6 W/m²K) hőszigetelő üveggel is elláthatjuk az ajtót, amivel a hőátbocsátási tényezője Ud=1.2 W/m²K értékre csökken. Amennyiben teli ajtót vásárolna, ez az érték Ud=1.1 W/m²K. Az üvegezés 600 m tengerszint feletti magasságig alkalmazható. Amennyiben Ön magasabban fekvő területen használná, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek