00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablakok - háromrétegű üveggel

Kategorie:

Szín:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
Háromrétegű üvegezésű PVC ablakokat is gyorsan tudunk szállítani. A háromrétegű üvegezés a kétrétegű üvegezéssel ellentétben jobb szigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, ami a jövőben nagyobb megtakarítást jelent a fűtési költségeken és kisebb környezeti terhelést. Ezért a háromrétegű üvegezésű ablakok már az új épületeknél is elengedhetetlenek, és a felújításoknál is egyre gyakoríbbak. Bár a háromrétegű üvegezésű ablakok ára valamivel magasabb, mint a dupla üvegezésű ablakoké, a háromrétegű ablakokba való befektetés hosszú távon mindenképpen megtérül. 

Milyen műanyag nyílászárókat kínálunk háromrétegű üvegezéssel?

Online konfigurátoron keresztül a REHAU Synego AD, Synego MD a Smartline+ profilrendszereket kínáljuk. Az utóbb említett profil fehér színben és a legkeresettebb méretekben gyorsabban, 14 napon belüli szállítással is kapható.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző