00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Bemutatjuk Önöknek műanyag ablakaink és ajtóink elsődleges beszállítóját

Büszkék vagyunk arra, hogy megmutathatjuk, miből állnak az általunk kínált ablakok és ajtók. Például a szigetelőüveg ugyanattól a gyártótól származik, amely a Mercedes-Benz, valamint az Audi számára készíti az üvegeket. Beszállítóink teljesen automatizált gyártó szalagokkal dolgoznak, és modern technológiákat alkalmaznak.

A PREMIUM és a REHAU SYNEGO AD műanyag ablakok és ajtók forgalmazója Európa legnagyobb nyílászárókkal foglalkozó cége, a DOVISTA vállalat, mely a dán VKR Holding társaság leányvállalalta. Többek közt ők a Velux tetőtéri ablak gyár tulajdonosai.

A cég alapítása: 1941
Székhely: Dánia
Alkalmazottak száma: 20 000
Nyereség:  több, mint 1 milliárd USD
A vállalat 40 országban van jelen

A VKR társaság körülbelül 20 000 embert foglalkoztat a világ 40 országában.

A németországi REAHU AG + Co. az egész világon ismert, műanyag ablakokat gyártó vállalat. Termékeink mint az ablakok, bejárati- és erkélyajtók 6 kamrás REAHU SYNEGO AD profilrendszerrel rendelkeznek.

A cég alapítása: 1948
Székhely: Erlangen, Németország
Alkalmazottak száma: több, mint 20 000
Éves forgalma: 3,3 milliárd EUR (2019)

Jelenleg 54 országban van jelen 170 fiókkal.

Az Ekoline főbejárati ajtókat az Eko-Okna cégtől vásároljuk. 1998-ban alapították, és Ratiboř-ban, valamint Kornice-ben üzemel, ahol teljesen automatizált gyártósorok működnek. A világon elsőként alkalmazta a PVC profilok hegesztési technológiáját a V-Perfect rendszerben tömeggyártásra. A nyílászárókon kívül árnyékolótechnikát, szúnyoghálót, kerítéseket, kapukat, illetve pergolákat is gyárt..

Német vállalat, a vasalatok fő gyártója. 2016 májusától az activPilot vasalatok kizárólagos beszállítója a PREMIUM ablakokhoz.

A cég alapítása: 1854
Székhely: Telgete (Németország)
Alkalmazottak száma: több mint 2000
Nyereség: 237,68 mil. EUR (2012)

Gyártás: Németország, Ausztria, Csehország, Spanyolország, Hollandia, Ukrajna, Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia.

A vállalat 29 országban gyártja a termékeit és 130 országban van jelen

A cég alapítása: 1826
Székhely: Tokio, Japán
Alkalmazottak száma: 28 500
Éves forgalma: 4.707 mil. EURO

A Pilkingtont Angliában alapították 1826-ban St. Helens Crown Glass Company néven. A Pilkington a vezető márkák közé tartozik az üveggyártás és fejlesztés területén. 2006 júliusában társult a japán NSG csoporttal, amelyet 1918-ban alapítottak. A társulás után a világ egyik legnagyobb üveggyártója lett, ma már az NSG Group leányvállalata.

A műanyag ajtók és ablakok tömítése

Az ablakainkat a legtöbb esetben EPDM  tömítéssel látjuk el. Az EPDM tömítés előnye, hogy ellenáll az öregedésnek és a különböző időjárási viszonyoknak. Az abalkok így több évtizeden keresztül tökéletesen tömítenek és ha évek múlva cserélni kéne, nagyon kedvező az ára. Az ablakokon lévő speciális réseknek köszönhetően a tömítés egyszerűen eltávolítható és az újjal helyettesíthető. Olcsó, gyors és egyszerű.

Az ablakaink tömítését cseh, német és osztrák gyártók biztosítják.

A műanyag ablakok és ajtók merevítése

Az ablakainkat és ajtóinkat a teljes kerületen futó merevítésekkel látjuk el - a tokban és a szárnyban is. A merevítés cinkezett acélból készül, így ellenáll a korróziónak. A stabilitását a merevítés vastagsának köszönheti, amit minden termék esetében statikai tulajdonságok alapján határoznak meg a gyártás során. Egyszerűen fogalmazva, a kisebb ablakok esetében a merevítés „gyengébb“, de legalább 1,25 mm vastag, a közepesen nagy ablakok esetében 1,5 mm és a nagy erkélyajtók és szerkezetek esetében 2 - 2,5 mm is lehet.

Bizonyítékként a nagyobb megrendelések esetében felajánljuk a vásárlóinknak, hogy véletlenszerűen kiválaszthatnak egy terméket és a helyszínen szétvágjuk. A tokban és a szárnyban lévő merevítés vastagságát bármikor megmutatjuk, csakúgy, mint a termékek többi paraméterét is.

Tartozékok és kiegészítők

A reluxákat, a beltéri és kültéri ablakpárkányokat, valamint a szúnyoghálókat és a többi kiegészítőt a cseh, szlovák, osztrák és német partnereinkkel együttműködve biztsoítjuk Önnek.

A MONOLIT-ot 2007-ben alapították, és fokozatosan Lengyelország vezető nyílászáró szállítójává nőtte ki magát. A gyár zambrówban található. A MONOLIT műanyag REHAU SYNEGO MD erkélyajtókat és ablakokat gyárt nekünk.

A cég alapítása: 2007
Székhely: Zambrów, Lengyelország

Az osztrák MACO cég kezdetei 1947-re nyúlnak vissza. Azóta a családi vállalkozás az ablakés ajtószerelvények jól ismert gyártójává fejlődött. Székhelye Salzburgban található, de Ausztria mellett Lengyelországban és Oroszországban is vannak gyártóüzemei. A MACO Multi Matic kínálatában a műanyag REHAU SYNEGO MD ablakokhoz tartozó szerelvények is megtalálhatók.

A cég alapítása: 1947
Székhely: Salzburg, Ausztria

1935 óta a Roto név az innováció és a technológiai fejlődés szimbóluma az építőipar rendszerelemeinek területén. Ma a Roto Frank Holding AG 100%-os tulajdonosa a cég alapítója, Wilhelm Frank családja, és a Roto Group összes részlegének holdingtársaságaként működik: Roto Window and Door Technologies (FTT), Roto Roof and Solar Technologies (DST) és Roto Professional Services (RPS). A kínulatunkban lévő REHAU SYNEGO MD műanyag ablakokon Roto vasalatok találhatók.

Cég alapítása: 1935
Székhely: Leinfelden-Echterdingen, Németország

Vezető gyártó a csehországi árnyékolástechnika és szúnyoghálók terén, melyet 1990-ben alapítottak. Már több, mint 10 éve dolgozunk együtt, főként a termékek minősége, valamint a kedvező áraiknak köszönhetően, amelyeket a vásárlóink is ellenőrizhetnek a megrendelés összefoglalása során.

DPLEX vállalat a kültéri és beltéri ablakpárkányokat biztosítja számunkra, valamint kilincseket és további kiegészítőket. Főként a gyors szállítás és a 0 százalékos reklamáció miatt folgozunk együtt, valamint nagyon kedvező áraiknak köszönhetően, amelyeket a vásárlóink is ellenőrizhetnek a megrendelés összefoglalása során.

A beépítéshez szükséges szerszámok és anyagok

Az ablakaink és ajtóink beépítéséhez csakis előre ellenőrzött gyártóktól beszerzett anyagokat használunk. Tudjuk, hogy a műanyag ablak csak űgy működhet tökéletesen, ha a beépítést helyesen végzik el. A beépítéshez felhasznált anyagokon nem érdemes spórolni. A rosszabb és jó minőségű szerelőhabok és szigetelőanyagok árai között nincs nagy különbség és érdemes az ellenőrzött anyagokat választani, hogy az ablakokkal sokáig elégedett legyen.

A fő beszállítónk a nyílászárók beépítéséhez. A weboldalunk kínálatában főként a SOUDAL feliratú habokkal találkozhat - tehát az INVA vállalat termékeivel. A SOUDAL márkát 1966-ban alapították és már több, mint 9 éve használjuk. A márkával már több ezer ablakot beszereltünk reklamáció nélkül, így garantáljuk a beszerelésre használt anyagok minőségét.

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. Rigips Divízió. Saint-Gobain vállalat piacvezető a fenntartható építészet és az építőipari anyagok terén. A Rigips termékeit a kőműves eldolgozás során használjuk, mivel nem repedeznek be és évekkel később is elégedettek a vásárlóink.

Házhozszállítás

Csehország és Szlovákia területére a TOPTRANS és a Gebrüder Weiss biztosítja a házhozszállítást. Magyarország, Ausztria és Németország területére a Gebrüder Weiss szállít.