00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Bemutatjuk önöknek műanyag ablakaink és ajtóink elsődleges beszállítóját

Csak kevés vállalat lehet büszke az ablakaira, amelyeket több, mint 140 éves hagyománnyal rendelkező gyártótól szerez be és aki ugyanattól a gyártótól rendeli meg az üvegeket, akik a Mercedes-Benz és az Audi számára is készítik. Büszkén mutatjuk meg, miből tevődnek össze az ablakaink és ajtóink: a hagyománnyal rendelkező német, osztrák, svájci és francia gyártók, teljesen automatizált gyártósor, modern technológia - ezek mi beszállítóink.

Műanyag nyílászáró rendszerek (PREMIUM ablakok és ajtók). Beszállító több mint 140 éves tapasztalattal.

A cég alapítása: 1874
Székhely: Arbon, Svájc
Alkalmazottak számav: több mint 6200
Nyereség: 941.4 mil. CHF (2015)
A vállalat 14 országban van jelen (Ausztria, Németország, Svájc, Egyesült Arab Emírségek, Szlovákia, Szingapúr, Oroszország, Lengyelország, Olaszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Kína, Csehország)

Az Arbonia AG alappillére az 1874-ben F. J. Forster által megalapított rézfeldolgozó műhely. A vállalat 40 beszállítóval dolgozik együttés a képviseleteivel együtt több, mint 70 országban van jelen. Összesen 6 200 alkalmazottja van, az Arbonia AG 14 fő gyártási helye Svájcban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Olaszországban és Kínában található.

A németországi REAHU AG + Co. az egész világon ismert, műanyag ablakokat gyártó vállalat. Termékeink mint az ablakok, bejárati- és erkélyajtók 6 kamrás REAHU SYNEGO AD profilrendszerrel remdelkeznek.

A cég alapítása: 1948
Székhely: Erlangen, Německo
Alkalmazottak számav: přes 20 000
Éves forgalma: 3,3 miliardy EUR (2019)

54 országban van jelen jelenleg 170 fiókkal.

Német vállalat, a vasalatok fő gyártója. 2016 májusától az activPilot vasalatok kizárólagos beszállítója a PREMIUM ablakokhoz.

A cég alapítása: 1854
Székhely: Telgete (Németország)
Alkalmazottak számav: több mint 2000
Nyereség: 237,68 mil. EUR (2012)

Gyártás: Németország, Ausztria, Csehország, Spanyolország, Hollandia, Ukrajna, Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia.

A vállalat 29 országban gyártja a termékeit és 130 országban van jelen

A cég alapítása: 1826
Székhely: Tokio, Japán
Alkalmazottak számav: 28 500
Éves forgalma: 4.707 mil. EURO

A Pilkingtont Angliában alapították 1826-ban St. Helens Crown Glass Company néven. A Pilkington a vezető márkák közé tartozik az üveggyártás és fejlesztés területén. 2006 júliusában társult a japán NSG csoporttal, amelyet 1918-ban alapítottak. A társulás után a világ egyik legnagyobb üveggyártója lett, ma már az NSG Group leányvállalata.

A műanyag ajtók és ablakok tömítése

Az ablakainkat a legtöbb esetben EPDM  tömítéssel látjuk el. Az EPDM tömítés előnye, hogy ellenáll az öregedésnek és a különböző időjárási viszonyoknak. Az abalkok így több tíz éven keresztül tökéletesen tömítenek és ha évek múlva cserélni kéne, nagyon kedvező az ára. Az ablakokon lévő speciális réseknek köszönhetően a tömítés egyszerűen eltávolítható és az újjal helyettesíthető. Olcsó, gyors és egyszerű.

Az ablakaink tömítését cseh, német és osztrák gyártók biztosítják.

A műanyag ablakok és ajtók merevítése

Az ablakainkat és ajtóinkat a teljes kerületen futó merevítésekkel látjuk el - a tokban és a szárnyban is. A merevítés cinkezett acélból készül, így ellenáll a korróziónak. A stabilitását a merevítés vastagsának köszönheti, amit minden termék esetében statikai tulajdonságok alapján határoznak meg a gyártás során. Egyszerűen fogalmazva, a kisebb ablakok esetében a merevítés „gyengébb“, de legalább 1,25 mm vastag, a közepesen nagy ablakok esetében 1,5 mm és a nagy erkélyajtók és szerkezetek esetében 2 - 2,5 mm is lehet.

A cégünk szereti a bizonyítékokat, ezért a nagyobb megrendelések esetében felajánljuk a vásárlóinkban, hogy véletlenszerűen kiválaszthat egy terméket és a helyszínen szétvághatjuk. A tokban és a szárnyban lévő merevítés vastagságát bármikor megmutathatjuk, csakúgy, mint a termékek többi paramétereit is.

Tartozékok és kiegészítők

A reluxákat, a beltéri és kültéri ablakpárkányokat, valamint a szúnyoghálókat és a többi kiegészítőt a cseh, szlovák, osztrák és német partnereinkkel együttműködve biztsoítjuk Önnek.

Vezető gyártó a csehországi árnyékolástechnika és szúnyoghálók terén, melyet 1990-ben alapítottak. Már több, mint 10 éve dolgozunk együtt, főként a termékek minősége és a majdhogynem 0 százalékos reklamáció miatt, valamint nagyon kedvező áraiknak köszönhetően, amelyeket a vásárlóink is ellenőrizhetnek a megrendelés összefoglalása során.

A BOPAL vállalat a kültéri és beltéri ablakpárkányokat biztosítja számunkra, valamint kilincseket és további kiegészítőket. Főként a gyors szállítás és a 0 százalékos reklamáció miatt folgozunk együtt, valamint nagyon kedvező áraiknak köszönhetően, amelyeket a vásárlóink is ellenőrizhetnek a megrendelés összefoglalása során.

A beépítéshez szükséges szerszámok és anyagok

Az ablakaink és ajtóink beépítéséhez csakis előre ellenőrzött gyártóktól beszerzett anyagokat használunk. Tudjuk, hogy a műanyag ablak csak űgy működhet tökéletesen, ha a beépítést helyesen végzik el. A beépítéshez felhasznált anyagokon nem érdemes spórolni. A rosszabb és jó minőségű szerelőhabok, szigetelőanyagok árai között nincs nagy különbség és érdemes az ellenőrzött anyagokat választani, hogy az ablakokkal sokéig elégedett legyen.

A fő beszállítónk a nyílászárók beépítéséhez. A weboldalunk kínálatában főként a SOUDAL feliratú habokkal találkozhat - tehát az INVA vállalat termékeivel. A SOUDAL márkát 1966-ban alapították és már több, mint 9 éve használjuk. A márkával már többezer ablakot beszereltünk reklamáció nélkül, így garantáljuk a beszerelésre használt anyagok minőségét.

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. Rigips Divízió. Saint-Gobain vállalat piacvezető a fenntartható építészet és az építőipari anyagok terén. A Rigips termékeit a kőműves eldolgozás során használjuk, mivel nem repedeznek be és évekkel később is elégedettek a vásárlóink.

Házhozszállítás

Csehország és Szlovákia területére a TOPTRANS és a Gebrüder Weiss biztosítja a házhozszállítást. Magyarország, Ausztria és Németország területére a Gebrüder Weiss szállít.