AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
Bemutatjuk önöknek műanyag ablakaink és ajtóink elsődleges beszállítóját
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Bemutatjuk önöknek műanyag ablakaink és ajtóink elsődleges beszállítóját

Csak kevés vállalat lehet büszke az ablakaira, amelyeket több, mint 140 éves hagyománnyal rendelkező gyártótól szerez be és aki ugyanattól a gyártótól rendeli meg az üvegeket, akik a Mercedes-Benz és az Audi számára is készítik. Büszkén mutatjuk meg, miből tevődnek össze az ablakaink és ajtóink: a hagyománnyal rendelkező német, osztrák, svájci és francia gyártók, teljesen automatizált gyártósor, modern technológia - ezek mi beszállítóink.

Arbonia AG (PREMIUM ablakok)

Műanyag nyílászáró rendszerek (PREMIUM ablakok és ajtók). Beszállító több mint 140 éves tapasztalattal.

A cég alapítása: 1874
Székhely: Arbon, Svájc
Alkalmazottak száma: több mint 6200
Nyereség: 941.4 mil. CHF (2015)

A vállalat 14 országban van jelen (Ausztria, Németország, Svájc, Egyesült Arab Emírségek, Szlovákia, Szingapúr, Oroszország, Lengyelország, Olaszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Kína, Csehország)

Web: www.arbonia.com

Az Arbonia AG alappillére az 1874-ben F. J. Forster által megalapított rézfeldolgozó műhely. A vállalat 40 beszállítóval dolgozik együttés a képviseleteivel együtt több, mint 70 országban van jelen. Összesen 6 200 alkalmazottja van, az Arbonia AG 14 fő gyártási helye Svájcban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Olaszországban és Kínában található.

Fényképek

A fejlesztői központ és a székhely Arbonban:

 

A PREMIUM profilok gyártása:

 

A PREMIUM rendszerek kisajtolása az osztrák GRUBER&CO group vállalat gyártósorain:

 

A PREMIUM profilok minőségellenőrzése (a méretek, a hőtágulás kemencében és nagyon alacsony hőmérsékleten, a forma, az elhajlás, a felület, a heggesztések és az egy pontra ható erőhatások ellenőrzése):

 

Letölthető

Winkhaus GmbH & Co. KG (vasalatok a műanyag ablakokra és ajtókra)

Német vállalat, a vasalatok fő gyártója. 2016 májusától az activPilot vasalatok kizárólagos beszállítója a PREMIUM ablakokhoz.

A cég alapítása: 1854
Székhely: Telgete (Németország)
Alkalmazottak száma: több mint 2000
Nyereség: 237,68 mil. EUR (2012)

Gyártás: Németország, Ausztria, Csehország, Spanyolország, Hollandia, Ukrajna, Franciaország, Lengyelország, Nagy-Britannia.

Web: www.winkhaus.de

Tanúsítványok, videók, szórólapok, használati utasítások:

Pilkington (üvegezés a műanyag ablakok és ajtók számára)

A cég alapítása: 1826
Székhely: Tokió, Japán
Alkalmazottak száma: 28 500
A vállalat 29 országban gyártja a termékeit és 130 országban van jelen
Éves forgalma 4.707 mil. EURO

Web: www.pilkington.com

A Pilkingtont Angliában alapították 1826-ban St. Helens Crown Glass Company néven. A Pilkington a vezető márkák közé tartozik az üveggyártás és fejlesztés területén. 2006 júliusában társult a japán NSG csoporttal, amelyet 1918-ban alapítottak. A társulás után a világ egyik legnagyobb üveggyártója lett, ma már az NSG Group leányvállalata.

Tanúsítványok, videók, katalógusok:

További érdekes információkat a www.pilkington.com weboldalon talál.

A műanyag ajtók és ablakok tömítése

Az ablakainkat a legtöbb esetben EPDM  tömítéssel látjuk el. Az EPDM tömítés előnye, hogy ellenáll az öregedésnek és a különböző időjárási viszonyoknak. Az abalkok így több tíz éven keresztül tökéletesen tömítenek és ha évek múlva cserélni kéne, nagyon kedvező az ára. Az ablakokon lévő speciális réseknek köszönhetően a tömítés egyszerűen eltávolítható és az újjal helyettesíthető. Olcsó, gyors és egyszerű.

Az ablakaink tömítését cseh, német és osztrák gyártók biztosítják.

A műanyag ablakok és ajtók merevítése

Az ablakainkat és ajtóinkat a teljes kerületen futó merevítésekkel látjuk el - a tokban és a szárnyban is. A merevítés cinkezett acélból készül, így ellenáll a korróziónak. A stabilitását a merevítés vastagsának köszönheti, amit minden termék esetében statikai tulajdonságok alapján határoznak meg a gyártás során. Egyszerűen fogalmazva, a kisebb ablakok esetében a merevítés „gyengébb“, de legalább 1,25 mm vastag, a közepesen nagy ablakok esetében 1,5 mm és a nagy erkélyajtók és szerkezetek esetében 2 - 2,5 mm is lehet.

A cégünk szereti a bizonyítékokat, ezért a nagyobb megrendelések esetében felajánljuk a vásárlóinkban, hogy véletlenszerűen kiválaszthat egy terméket és a helyszínen szétvághatjuk. A tokban és a szárnyban lévő merevítés vastagságát bármikor megmutathatjuk, csakúgy, mint a termékek többi paramétereit is.

Tartozékok és kiegészítők

A reluxákat, a beltéri és kültéri ablakpárkányokat, valamint a szúnyoghálókat és a többi kiegészítőt a cseh, szlovák, osztrák és német partnereinkkel együttműködve biztsoítjuk Önnek.

ROLUX žaluzie s.r.o. (árnyékolástechnika és szúnyoghálók)

Vezető gyártó a csehországi árnyékolástechnika és szúnyoghálók terén, melyet 1990-ben alapítottak. Már több, mint 10 éve dolgozunk együtt, főként a termékek minősége és a majdhogynem 0 százalékos reklamáció miatt, valamint nagyon kedvező áraiknak köszönhetően, amelyeket a vásárlóink is ellenőrizhetnek a megrendelés összefoglalása során.
 

BOPAL (ablakpárkányok, kilincsek és egyéb kiegészítők)

A BOPAL vállalat a kültéri és beltéri ablakpárkányokat biztosítja számunkra, valamint kilincseket és további kiegészítőket. Főként a gyors szállítás és a 0 százalékos reklamáció miatt folgozunk együtt, valamint nagyon kedvező áraiknak köszönhetően, amelyeket a vásárlóink is ellenőrizhetnek a megrendelés összefoglalása során.

További információkat a http://www.bopal.eu/ weboldalon talál.

A beépítéshez szükséges szerszámok és anyagok

Az ablakaink és ajtóink beépítéséhez csakis előre ellenőrzött gyártóktól beszerzett anyagokat használunk. Tudjuk, hogy a műanyag ablak csak űgy működhet tökéletesen, ha a beépítést helyesen végzik el. A beépítéshez felhasznált anyagokon nem érdemes spórolni. A rosszabb és jó minőségű szerelőhabok, szigetelőanyagok árai között nincs nagy különbség és érdemes az ellenőrzött anyagokat választani, hogy az ablakokkal sokéig elégedett legyen.

NVA Building Materials s.r.o. (SOUDAL szerelőanyagok)

A fő beszállítónk a nyílászárók beépítéséhez. A weboldalunk kínálatában főként a SOUDAL feliratú habokkal találkozhat - tehát az INVA vállalat termékeivel. A SOUDAL márkát 1966-ban alapították és már több, mint 9 éve használjuk. A márkával már többezer ablakot beszereltünk reklamáció nélkül, így garantáljuk a beszerelésre használt anyagok minőségét.

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. Rigips Divízió (Kőműves anyagok)

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. Rigips Divízió. Saint-Gobain vállalat piacvezető a fenntartható építészet és az építőipari anyagok terén. A Rigips termékeit a kőműves eldolgozás során használjuk, mivel nem repedeznek be és évekkel később is elégedettek a vásárlóink.

Házhozszállítás

Csehország és Szlovákia területére a TOPTRANS és a Gebrüder Weiss biztosítja a házhozszállítást. Magyarország, Ausztria és Németország területére a Gebrüder Weiss szállít.

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek