00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablakok lakásokba

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info
A kínálatunkban kétfajta profilrendszert fedezhet fel, a takarékosabb megoldást a PREMIUM profilú ablakok jelentik, a kicsit magasabb árú, ám minőségben előbbrevaló REHAU Synego AD ablakprofil pedig kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi ablakok nemcsak a fűtési költségeket csökkentik, de meg is védik a háztartást a zajtól és az utcáról érkező zavaró hangoktól. Biztosítják a kényelmet és a minőségi alvást otthonában.

Az ablakok beszerelése egyszerű. Elkészítettük Önnek a beépítési útmutatót, amellyel Ön is képes lesz beszerelni az ablakokat, így pénzt takaríthat meg.

Ha a kínálatunkban szereplő ablakok külleme nem felel meg Önnek, vagy atipikus ablakokra vágyik- az online konfigurátorban igényeinek megfelelő ablakot tervezhet meg.

 Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző