AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
Konfigurator
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség
Műanyag ablakokEgyedi műanyag ablakokÁr 9 650 tólSzerkesztésA legelterjedtebb építőelem, mely minden ház illetve lakás elválaszthatatlan eleme.

A konfigurátorban könnyedén össze tudja állítani a kívánt ablaktípust, legyen az akár egyszárnyú, háromszárnyú felülvilágítóval, vagy akár négyszárnyú. 

A műanyag ablakok sorolt szerkezetté is összeállíthatók és olyan tartozékokat is rendelhet hozzájuk, mint az ablakpárkány, redőny, szúnyogháló, üvegközi rácsok. 

Az online szerkesztőnek köszönhetően azonnal megtudhatja az aktuális árat, szerződés és papírozás nélkül azonnal rendelhet.
Műanyag erkélyajtókMűanyag erkélyajtókÁr 31 765 tólSzerkesztésAz erkélyajtók leginkább erkély, terasz vagy kerti ajtóként használatosak. 

Általában belül kilinccsel, kívül pedig fogantyúval vannak ellátva. Felár ellenében mindkét oldalon kilincses zárral vagy zárható kilinccsel is felszerelhetők.

A huzatgátló biztosítéknak köszönhetően az ajtó a kertben vagy az erkélyen tartózkodás közben is zárt helyzetben marad.

Az erkélyajtók alján általában egy (65 mm magas) műanyag keret található, ami térítés ellenében alacsony (20 mm magas), azaz a bejárati ajtóknál használatos alumínium küszöbbel helyettesíthető.

Az erkélyajtók ablakokkal történő egyszerű összekapcsolásával sorolt szerkezetek is összeállíthatók.
Sorolt szerkezetSorolt szerkezetÁr 38 570 tólSzerkesztésEzek az erkélyajtó és ablak vagy több ablak összekapcsolásával jönnek létre. 

A szerkesztőnknek köszönhetően közvetlenül a leggyakoribb erkélyrendszer típusokból válogathat - azonnal megtudhatja az árat és egyszerűen az interneten keresztül rendelhet.
Műanyag bejárati ajtókMűanyag bejárati ajtókÁr 132 780 tólSzerkesztésA házak vagy más épületek főbejáratként használatosak. Megfelelnek a nagyobb biztonsági (szélesebb ajtószárny, erősebb pántok, nagyobb biztonságú vasalat) igényeknek. Az áruk magasabb, mint a mellékbejárati ajtóké. 

Befelé, vagy kifelé nyíló változat közül választhat.

Az ajtók külső oldala kilinccsel vagy fogantyúval lehet ellátva. 

 
Befelé és kifelé nyíló között választhat.Nagyobb biztonság (szélesebb ajtószárny, erősebb pántok, fokozottabb biztonságú vasalat).Külső oldalán kilinccsel vagy fogantyúval is ellátható.
Műanyag oldalsó bejárati ajtókMűanyag oldalsó bejárati ajtókSzerkesztésA mellékbejárati ajtók például házak mellékbejárataként, kertbe, teraszra vagy garázsba stb. vezető ajtóként alkalmazhatók. Normál bejárati ajtó funkciókkal rendelkeznek.

Áruk jelentősen alacsonyabb, mint a főbejárati ajtóké - kb. 50%. 
.
Kizárólag befelé nyíló változatban és kétoldali kilincsel kaphatók (nem lehet a külső oldalukon fogantyú). 

A szárnyuk keskenyebb, mint a főbejárati ajtóé és erkélyajtó pántok vannak rajtuk.
 
Nagyon érdekes ár (jelentősen alacsonyabb mint a főbejárati ajtóknál).Kizárólag befelé nyíló változat lehet.Kizárólag mindkét oldalon kilinccsel választható (külső oldalán nem lehet fogantyú).
Tanácsra van szüksége?
H – P:8:30 – 16:00
Szo*:8:00 – 12:30

*előzetes megegyezés alapján
Ma ők lesznek a segítségére: Dominika, Martina, Pavla, Veronika és Kateřina
+3614900176
info@ablakok-raktarrol.hu
Forduljon hozzánk