00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Tervezze meg az ablakát vagy az ajtaját a konfigurátorban. Azonnal látni fogja, hogy mennyibe kerül

Vissza az E-boltba
Hogyan válasszon méretre készült ablakotA szerkesztés rendkívül gyors és egyszerű. Válassza ki a kívánt terméket és fogjon hozzá a szerkesztéshez :-)

Ablakok és ajtók

Kiegészítőket is rendelhet új ablakokhoz vagy ajtókhoz.

Műanyag ablakokEgyedi műanyag ablakokÁr 19 580 tólSzerkesztésA legelterjedtebb építőelem, mely minden ház illetve lakás elválaszthatatlan eleme.

A konfigurátorban könnyedén össze tudja állítani a kívánt ablaktípust, legyen az akár egyszárnyú, háromszárnyú felülvilágítóval, vagy akár négyszárnyú. 

A műanyag ablakok sorolt szerkezetté is összeállíthatók és olyan tartozékokat is rendelhet hozzájuk, mint az ablakpárkány, redőny, szúnyogháló, üvegközi rácsok. 

Az online szerkesztőnek köszönhetően azonnal megtudhatja az aktuális árat, szerződés és papírozás nélkül azonnal rendelhet.
Műanyag erkélyajtókMűanyag erkélyajtókÁr 71 780 tólSzerkesztésAz erkélyajtók leginkább erkély, terasz vagy kerti ajtóként használatosak. 

Általában belül kilinccsel, kívül pedig fogantyúval vannak ellátva. Felár ellenében mindkét oldalon kilincses zárral vagy zárható kilinccsel is felszerelhetők.

A huzatgátló biztosítéknak köszönhetően az ajtó a kertben vagy az erkélyen tartózkodás közben is zárt helyzetben marad.

Az erkélyajtók alján általában egy (65 mm magas) műanyag keret található, ami térítés ellenében alacsony (20 mm magas), azaz a bejárati ajtóknál használatos alumínium küszöbbel helyettesíthető.

Az erkélyajtók ablakokkal történő egyszerű összekapcsolásával sorolt szerkezetek is összeállíthatók.
Sorolt szerkezetSorolt szerkezetÁr 100 800 tólSzerkesztésEzek az erkélyajtó és ablak vagy több ablak összekapcsolásával jönnek létre. 

A szerkesztőnknek köszönhetően közvetlenül a leggyakoribb erkélyrendszer típusokból válogathat - azonnal megtudhatja az árat és egyszerűen az interneten keresztül rendelhet.
Műanyag bejárati ajtókMűanyag bejárati ajtókÁr 311 340 tólSzerkesztésBefelé és kifelé nyíló között választhat.Nagyobb biztonság (szélesebb ajtószárny, erősebb pántok, fokozottabb biztonságú vasalat).Külső oldalán kilinccsel vagy fogantyúval is ellátható.A házak vagy más épületek főbejáratként használatosak. Megfelelnek a nagyobb biztonsági (szélesebb ajtószárny, erősebb pántok, nagyobb biztonságú vasalat) igényeknek. Az áruk magasabb, mint a mellékbejárati ajtóké. 

Befelé, vagy kifelé nyíló változat közül választhat.

Az ajtók külső oldala kilinccsel vagy fogantyúval lehet ellátva. 

 
Műanyag oldalsó bejárati ajtókMűanyag oldalsó bejárati ajtókÁr 138 090 tólSzerkesztésNagyon érdekes ár (jelentősen alacsonyabb mint a főbejárati ajtóknál).Kizárólag befelé nyíló változat lehet.Kizárólag mindkét oldalon kilinccsel választható (külső oldalán nem lehet fogantyú).A mellékbejárati ajtók például házak mellékbejárataként, kertbe, teraszra vagy garázsba stb. vezető ajtóként alkalmazhatók. Normál bejárati ajtó funkciókkal rendelkeznek.

Áruk jelentősen alacsonyabb, mint a főbejárati ajtóké - kb. 50%. 
.
Kizárólag befelé nyíló változatban és kétoldali kilincsel kaphatók (nem lehet a külső oldalukon fogantyú). 

A szárnyuk keskenyebb, mint a főbejárati ajtóé és erkélyajtó pántok vannak rajtuk.
 

Kiegészítők

A belső és a külső párkányok külön-külön is megvásárolhatók. Beltéri reluxák, szövetárnyékolók, sávrolók pedig a Stinio.hu partneroldalunkon vásárolhatók meg.