00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Fix ablak

Kategorie:

Szín:

Üveg:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info
Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator
Nincs szüksége nyíló ablakra? A megoldás a fix ablak. A vasalat és a kilincsek hiányának köszönhetően olcsóbb, mint egy bukó vagy nyíló ablak. Az ilyen típusú műanyag ablakok üvege vagy egyenesen a keretben van rögzítve vagy egy hamis szárnyban.

Tekintettel arra, hogy ez a kivitelezés kevésbé elterjedt, fix ablakokat nem tartunk raktáron, viszont az online konfigurátorunkon keresztül meg tudja rendelni. Aweboldalon egyszerűen kiválaszthatja a színt vagy a dekorációt, valamint az üvegezés típusát (két - vagy háromrétegű üveg, katedrálüveg). Fix ablakszerkezetek is rendelhetők. A szállítási idő általában egy hónap, valamint ingyenes személyes átvételt is biztosítunk kurimi raktárunkban, Brünn mellett.  
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző