00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablak toldóprofilok

A toktoldó profilokat a nyílások és a behelyezni kívánt nyílászárók közti méretkülönbségek kompenzálására használják. Ezen kívül külső redőnyök felszerelése esetén is fontosak, hogy a redőny ne álljon az üveg útjába, és legyen hely a felszerelésükre. Toktoldó profilokat kínálunk fehér színben és kettő, 30 és 50 mm-es szélességben. Felár ellenében lehetőség van toktoldó profilok rendelésére az ablakok színében, azaz. pl. arany tölgy, mahagóni, sötét tölgy vagy dió. Az összekötő csavarok használata nagyobb szilárdságot biztosít. Ezek átfutnak a toktoldó profilon a műanyag ablakok vagy ajtók keretébe. A profil a műanyag nyílászárók bármely oldalán használható.
 
A toktoldó profilok ára folyóméterenként (1 fm) értendő.

Az ajánlatunk tartalmaz:
 
  • 30 mm fehér PREMIUM toktoldó profil
  • 50 mm fehér PREMIUM toktoldó profil


Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző