00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Ablaktömítések a mobil légkondicionáláshoz

Szeretne egy kellemes klímájú házat vagy lakást a forró nyári napokon, ezért beszerzett egy mobil légkondicionálót? Hatásának növelése érdekében javasoljuk, hogy vásároljon praktikus ablaktömítést. Neki köszönhetően a meleg levegő nem tér vissza a szobába. Ez lerövidíti a légkondicionáló élettartamát, illetve működési idejét, ami alacsonyabb villamosenergia-fogyasztást eredményez.

Az ablaktömítést tömlővel ellátott mobil klímaberendezésekhez tervezték. Univerzális, alkalmas minden európai ablakhoz (szárnyas, bukó és nyitható), valamint francia típusú ablakokhoz (erkély). A légkondicionálás hatékonyságának növelése mellett a tömítés megakadályozza a rovarok repülését. A tömítés finom anyagból készül, gépben mosható. Tépőzárral van a kerethez ragasztva, nem kell minden alkalommal levenni, az ablak még tömítéssel is normálisan becsukható, esőálló.

Ügyfeleinktől

M. Anikó

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettekvagyunk! 5*“

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettek vagyunk! 5*“

U. Tibor

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK…“

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK. A TERMEK JO,SZALLITAS IS KITUNO.KOMUNIKACIO IS JO. MEREM AJANLANI AZ UZLETET MINDENKINEK. TOVABBI SOK SIKERT.“

Ügyfelek ablakainkkal kapcsolatos tapasztalatai