00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Ablaktömítések a mobil légkondicionáláshoz

Szeretne egy kellemes klímájú házat vagy lakást a forró nyári napokon, ezért beszerzett egy mobil légkondicionálót? Hatásának növelése érdekében javasoljuk, hogy vásároljon praktikus ablaktömítést. Neki köszönhetően a meleg levegő nem tér vissza a szobába. Ez lerövidíti a légkondicionáló élettartamát, illetve működési idejét, ami alacsonyabb villamosenergia-fogyasztást eredményez.

Az ablaktömítést tömlővel ellátott mobil klímaberendezésekhez tervezték. Univerzális, alkalmas minden európai ablakhoz (szárnyas, bukó és nyitható), valamint francia típusú ablakokhoz (erkély). A légkondicionálás hatékonyságának növelése mellett a tömítés megakadályozza a rovarok repülését. A tömítés finom anyagból készül, gépben mosható. Tépőzárral van a kerethez ragasztva, nem kell minden alkalommal levenni, az ablak még tömítéssel is normálisan becsukható, esőálló.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző