00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Egyedi műanyag bejárati ajtók

Szüksége van egy atipikus méretű vagy alakú műanyag bejárati ajtóra? Semmi gond. A konfigurátorunk segítségével könnyedén kiválaszthatja a kívánt tulajdonságokat.
Méretre gyártott bejárati ajtót szeretnék
 

A bejárati műanyag ajtó jelentős elem, amellyel még egy szabványosított ház is megkülönböztethető a többitől. Éppen ezért lehetőséget adunk vásárlóinknak, hogy egyedi konfigurációjú bejárati ajtókat rendeljenek a praktikus konfigurátor segítségével, akár atipikus méretben is.

Manapság az oldalvilágítók népszerűek a vásárlók körében, ennek köszönhetően a fény bejut az előszobába, ezáltal a helyiség tágabbnak, és optikailag nagyobbnak tűnik. Az atipikus műanyag bejárati ajtók nem a szokásos automatikus gyártósorokon készülnek, és gyakran jellemzi a kézi munka. Ezért kérjük, adjon nekünk hosszabb szállítási időt az elkészítésükre.Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző