00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Tömítőanyagok és szilikonok műanyag ablakok szereléséhez

Akril tömítőanyag fehér 480 g
Akril bázisú festhető tömítőanyag. Vakolatban lévő hézagok és hasadékok, falak és mennyezetek sarokcsatlakozásainak, ablak- és ajtótokok körüli hézagok, lépcsők, valamint padlószegélyek és díszlécek tömítésére és kitöltésére alkalmas. Kikeményedés után szokásos festékekkel festhető.

Univerzális szilikon átlátszó 300 ml
Beltéri és kültéri építési és szerkezeti hézagok tömítésére, valamint szaniterekhez stb. használható univerzális acetátos szilikon tapasztóanyag. Műanyag kivételével az alapok többségére alkalmazható. Hosszú élettartamú és UV sugárzással szemben ellenálló, tartósan rugalmas és színtartó tapasz.

Univerzális szilikon fehér 300 ml
Beltéri és kültéri építési és szerkezeti hézagok tömítésére, valamint szaniterekhez stb. alkalmazható acetátos szilikon tapasztóanyag. Műanyag kivételével az alapok nagy többségére alkalmazható. Tartósan rugalmas, színtartó, hosszú élettartamú és UV-sugárzással szemben ellenálló.

Keretes kinyomópisztolyok szilikonokhoz és tapaszokhoz
Kiváló minőségű vázas kinyomópisztoly, melynek a profik és ezermesterek is nagy hasznát veszik. Bármilyen típusú 310 ml-es kiszerelésű termékhez megfelelő.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző