00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Egyedi műanyag erkélyajtók

Háromrétegű üvegezés, felülvilágító vagy íves kivitel. . Mindezek jellemezhetik az Ön új műanyag erkélyajtóját. Ebben az esetben elég felvennie velünk a kapcsolatot és mi legyártjuk a nyílászárót az Ön elképzelései szerint.
Személyre szabott erkélyajtót szeretnék
  • Pontosan az Ön elképzelései szerint gyártva.
  • Mindent egyszerűen kiválaszthat konfigurátorunkban.
  • Lehetőség reluxák, szúnyoghálók, ablakpárkányok megvásárlására.


Nem csak a régebbi építményeknél, de a modern házaknál is találkozhatunk különleges alakú ablakokkal és erkélyajtókkal. Az erkélyajtók rendelkezhetnek például felülvilágítóval, azaz ablakkal az ajtó felett. A felülvilágító egyszárnyú és kétszárnyú ajtókhoz is beépíthető. A kivitel az ügyfél kéréseitől függ, a felülvilágítót bukó valamint fix, azaz nem nyitható változatban is le lehet gyártani. A PREMIUM műanyag erkélyajtóink nem csak derékszögben gyárthatóak. Lehetőség van ferde Illetve íves kialakításra. Természetesen üvegközi álosztók közül is válogathat, melyek szélessége 8, 18, 26 és 45 mm, színe pedig választható.
 
A standard, legolcsóbb erkélyajtók fehér színűek. Körül-belül 20%- os felár ellenében választható egyoldali (külső) dekor, mintpéldául az arany tölgy, mahagóni vagy dió. A fehér ajtókkal szemben körülbelül 40%-os felár ellenében kétoldali dekorral tudjuk legyártatni a terméket.
 
A svájci PREMIUM profil a német Winkhaus vagy a SIEGENIA AUBI vállalat által gyártott vasalattal rendelkezik, mely garancia a hosszú élettartamra. A kétszintes cserélhető EPDM szigetelés, speciális hornyokban helyezkedik el, ezáltal tökéletesen szigetel, így több tized százalékot takaríthat meg a fűtésszámlán. Az alap kétrétegű üveg Ug=1,0 ,4/16/4-es kivitelben az erkélyajtók hőáteresztő tényezője Uw=1,2 W/m²K., A háromrétegű izolációs üveg használatával ez az érték akár Uw=0,85 W/m²K is csökkenthető.
 
Természetesen az atipikus erkélyajóhoz is lehetséges modern reluxákat és szúnyoghálókat rendelni. Elég a mi okos konfigurátorunkban személyre szabottan kiválasztani ezket a termékeket.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző