00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Erkélyajtók háromrétegű üveggel

Méretek és egyéb paraméterek szűrői

Kategorie:

Szín:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator
A háromrétegű üvegezést ma már nemcsak az új épületeknél, hanem a felújításoknál is gyakran alkalmazzák, ezért kínálunk műanyag erkélyajtókat háromrétegű üvegezéssel is. Ezek fehér színben (mindkét oldalon) kaphatók, a REHAU Smartline+ profilrendszerrel, amely kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. A háromrétegű üvegezésű erkélyajtók építési mélysége 80 mm, a szárnyak és a keretek modern, egyenes dizájnnal vannak ellátva. A hőátbocsátási tényező Uw=0,90 W/m²K értéktől kezdődik. A háromrétegű üvegezésű műanyag erkélyajtók 14 napon belüli kézbesítéssel kaphatók.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző