AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
A PREMIUM erkélyajtók tulajdonságai
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

A PREMIUM erkélyajtók tulajdonságai

A rakttárunkon különböző méretű egyszárnyú és kétszárnyú erkélyajtók közül is választhat, amelyek kétrétegű szigetelő üveggel érhetőek el. Amennyiben más színű vagy méretű, illetve háromrétegű vagy katedrál üveggel készült erkélyajtót vásárolna, a konfigurátor segítségével egyszerűen megtervezheti.

Felár ellenében osztott üveges erkélyajtót is választhat, illetve fix felülvilágítóval és oldalvilágítóval is kiegészíthetjük. A raktárunkon lévő erkélyajtók küszöbe 6,5 cm magas, de a konfigurátoron keresztül 2 cm magas akadálymentes alumínium küszöb is választható.
 

PREMIUM erkélyajtó

  • Klasik és round line kivitelezésben
  • Akadálymentes alumínium küszöbbel is rendelhető.
  • 6 kamrás profil.
  • Beépítési mélysége 80 mm.
  • Hibásműködtetés gátlóval ellátva.
  • 11 színben és dekorral választható.
Profil klasikŘez profilu klasikProfil klasik s rovným křídlemJednoduché křídlo u balkonových dveříProfil round line Řez profilu round lineProfil round line s předsazeným křídlemOkrouhlé křídlo u balkonových dveří round lineHliníkový práh 80 mm
 

Befelé nyíló

Mint minden PREMIUM műanyag nyílászárónak, az erkélyajtó beépítési mélysége is 80 mm. A 6 kamrás profil az egyenes klasik stílusban és round line kivitelezésben is választható. 

A kétrétegű hőszigetelő üveggel (Ug=1.1 W/m²K) ellátott erkélyajtók hőátbocsátási tényezője Ud=1.2 W/m²K. Az energiatakarékos házak esetében hátomrétegű (Ug=0.6 W/m²K) hőszigetelő üveggel is elláthatjuk az erkélyajtót, amivel a hőátbocsátási tényezője Ud=0.89 W/m²K értékre csökken. Az ajtó csak befelé nyitható és bukó állásban is használható. A kétszárnyú erkélyajtók mindkét ajtaja nyitható, középen pedig nincs tokosztó.

Huzatzárral és fogantyúval ellátva

A ajókhoz alumínium kilincs tartozik, a külső oldalon pedig fogantyúval. A konfigurátorban Klasik profil esetében kulccsal zárható kétoldali kilincs is rendelhető.

A csomagolás tartalmazza az ajtó színével megegyező takarósapkákat, 5 kamrás 30 mm magas párkányfogó profilt, valamint az ajtó huzatzárral készült, így nem zárhatja ki magát az erlélyre. Az üvegezés 600 m tengerszint feletti magasságig alkalmazható. Amennyiben Ön magasabban fekvő területen használná, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek