00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Hogyan ellenőrizzük a visszajelzéseket

Az e-shopunkon található összes vélemény olyan konkrét vásárlóktól származik, akik tőlünk vásároltak. Visszajelzést küldtek nekünk e-mailben, vagy a platformon, amelyen keresztül vásároltak. Az ellenőrzés azt a célt szolgálja, hogy minden vélemény nyilvánítást össze lehessen kapcsolni a konkrét megrendeléssel.

Termékértékeléseket megtalálja az e-shopunkon

A termékértékelő űrlapon keresztül a honalpunkon felhasználói véleményt adhat hozzá. Ha csak bizonyos idő elteltével a vásárlás után ír véleményt az adott termékről, örömmel fogadjuk visszajelzését, ám sajnos nem tudjuk leellenőrizni az írottakat.

Ha egy másik e-shopban vásárolta a terméket, és szeretné megosztani véleményét más vásárlókkal, akkor is örülünk az értékelésnek, de az így hozzáadott véleményeket nem áll módunkban ellenőrizni. .

Soha nem manipuláljuk a felhasználói termékértékeléseket. Kivételt képeznek a vulgáris és agresszív megjegyzések. Fenntartjuk a jogot ezek azonnali törlésére.

A termékértékeléseket 2023. 01. 01-től ellenőrizzük. Előfordulhat azonban, hogy az e dátum előtt hozzáadott vélemények nem hitelesek, és nem felelnek meg a valóságnak.

Hogyan írjunk jó felhasználói véleményt?

3 lépésben összefoglalva, hogy egyszerűen és gyorsan írhasson termékértékelést:

Legyen hiteles

Mind mi, mind a többi vásárló meg akarja ismerni a termékkel kapcsolatos valódi tapasztalatait. Legyen őszinte, építőjellegű, és írjon olyan értékeléseket, amelyeket Ön is hasznosnak találna.

Gondoljon a többi vásárlóra

Ne feledje, hogy véleményét más érdeklődők is látni fogják. Tehát legyen precíz, és írja le pontosan és lényegre törően a véleményét. Próbálja meg elképzelni, hogy vásárlás előtt mit lett volna hasznos megtudni.

Küldje el az értékelést

És kész is! Értékelés megírva, máris folytathatja a napi teendőit. Épp most segített más ügyfeleknek a helyes döntés meghozatalában. Köszönjük

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző