00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablak szerelőhabok és ragasztók

A szerelőhabbal kényelmesen kitölthetők a hézagok a műanyag ablakok vagy ajtók beépítésekor. Az általunk kínált szerelőhabok garantálják a kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságot, kiadósak és megőrzik a térfogatukat. A menetes habokhoz kinyomópisztolyt is talál a kínálatunkban. A falnyílás /-ok problematikus részeinek a kezelésére kínáljuk ezt a ragasztót nyílászárókra, mellyel pára- és légzáró illeszkedést hozhat létre.

SOUDAL szerelőhab csőrös 750 ml (nyári)
A minőségi egykomponensű SOUDAL szerelőhab a csőrös applikátorral azonnal használható. Modern technológiával készül kiváló minőségű alapanyagokból. Ennek köszönhetően kiadós, jól és hatékonyan alkalmazható, kikeményedés után megtartja a térfogatát. A csatlakozás sem a hő-, sem pedig a hangszigetelő tulajdonságát nem veszíti el. A szerelőhabbal bármilyen típusú műanyag ablak és ajtó beépítésekor kényelmesen kitöltheti a szükséges hézagokat. A hab csomagolásán rajta van az applikátor is, így a használatához nem kell kinyomópisztolyt is vásárolnia. Nyári használatra való.

SOUDAL szerelőhab csőrös 750 ml (téli)
A minőségi egykomponensű SOUDAL szerelőhab a csőrös applikátorral azonnal használható. Modern technológiával készül kiváló minőségű alapanyagokból. Ennek köszönhetően rendkívül kiadós, jól és hatékonyan alkalmazható, kikeményedés után a térfogata állandó, a csatlakozás pedig nem veszti el a hó- és hangszigetelő tulajdonságait. A szerelőhabbal bármilyen típusú műanyag ablak és ajtó beépítésekor kényelmesen kitöltheti a szükséges hézagokat. A hab csomagolásán rajta van az applikátor is, így a használatához nem kell kinyomópisztolyt is vásárolnia. Téli alkalmazásra szolgál.

Szerelőhab pisztolyos 870 ml (nyári)
Professzionális, gyorsan keményedő, lassú tágulású, pisztolyos szerelőhab rendkívül kiadós. Nagyon gyorsan és hatékonyan elvégezhető vele az ablakok vagy ajtók beépítése. Mivel a szerelőhab kiadóssága a speciális gyártási receptúrának köszönhetően 1 literre vetítve 70 liter, így gazdaságos az alkalmazása. Kivételes tulajdonságainak köszönhetően nagyon hatékonyan alkalmazható az igényes professzionális kivitelezések során. Kikeményedés után nem zsugorodik, nem csökkenti a kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokat. Akár 58 dB zajcsökkentés. Alkalmazásához kinyomópisztoly szükséges, melyet a webáruházunkban szintén meg tud vásárolni. Egyszeri szereléshez a csőrös szerelőhab használatát javasoljuk, mivel az applikátorral is el van látva, így nem kell hozzá kinyomópisztolyt is vásárolnia.

Habpisztoly NBS AL4
A könnyű kinyomópisztoly bármilyen menetes befogórendszerű poliuretán szerelőhab felhordására alkalmas. Minőségi szerkezetének és ellenálló műanyag testének köszönhetően sok mindent kibír.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző