00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Szerelőhab pisztolyos 750 ml (téli)

  • Új termék
Szerelőhab pisztolyos 750 ml (téli)

Szakértői tanácsadás

P-H 8:30–16:00, SZO 8:00–12:30

+36 1 490 0176

info@ablakok-raktarrol.hu

Termékkód:1000052
Kategorie:PUR habok
5 700 HUF ÁFÁ-val

4 488 HUF ÁFA nélkül

Gyorsan keményedő, alacsony tágulású, rendkívül kiadós professzionális szerelőhab. Speciális receptúrája lehetővé teszi az ablakok és ajtók gyors és nagy hatékonyságú szerelését, a megnövelt tartalom és a nagyfokú kiadósság (1 l-ből akár 70l) rendkívül gazdaságossá teszi a felhasználását. Kivételes tulajdonságai miatt elsősorban igényes professzionális alkalmazásokra való. Kikeményedés után nem zsugorodik, kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal bír (akár 58 dB zajcsökkenés).

Kérdéssel fordulna hozzánk?

Mutatjuk a leggyakoribb kérdéseket

Értékelje a terméket: 

Összesített értékelés

0 %
A terméket még senki nem értékelte

Beszélgetések, hozzászólások és vélemények a termékről

Eddig még nem érkezett róla hozzászólás

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző