00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablakok panelházakba

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info

Panelházba minden típusú műanyag nyílászáró alkalmas - egyszárnyú, kétszárnyú, fix, bukó, bukó- nyíló. A kínálatunkban kétfajta profilrendszert fedezhet fel, az takarékosabb megoldást PREMIUM profilú ablakok jelentik (strandard kivitelezésben kétrétegű üveggel), a kicsit borsosabb, ám minőségben előbbrevaló REHAU Synego AD ablakprofil pedig kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Hőátbocsátása az ablak teljes felületén Uw=0,78 W/m²K (háromrétegű üveg és műanyag keret alkalmazása esetén). Mindkét profilhoz párásodásgátló ablakkeret rendelését javasoljuk.

Nem sikerült a raktáron lévő ablakok közül választani? Nem számít. Tervezzen az online konfigurátor segítségével olyan műanyag ablakot vagy erkélyajtót, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek. Ráadásul azonnal megtudhatja a végösszeget is.

Azon töri a fejét, hogyan takaríthat meg pénzt nyílászárók vásárlása közben a panellakásba? Weboldalunkon útmutatást talál az ablakok megfelelő beméréséhez és beépítéséhez is. Az építési munkákat így elvégezheti sajátkezűleg, amivel jelentősen csökkentheti a költségeit.Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző