00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablakok melléképületekre

Méretek és egyéb paraméterek szűrői

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!

Megfelelő ablakokat keres kerti házához? A kerti házak műanyag ablakaira vonatkozó követelmények nagyon különböznek egymástól. Amennyiben nem tud választani a raktáron lévő ablakok közül - van megoldásunk arra, hogy az online konfigurátorban létrehozza saját ablakát az Ön egyedi igényei szerint:

  • ablakfelosztás (egyszárnyú, felülvilágítós, kétszárnyú, fix...),
  • nyithatóság,
  • méretek,
  • profil,
  • szín (29 színváltozat),
  • üveg típusa,
  • ablakpárkány,
  • reluxák stb.

A minőségi vasalatok növelik az ablakok betörés elleni védelmét

A PREMIUM és REHAU SYNEG AD ablakok a német Winkhaus gyártótól minden az ablakok teljes kerületén végigfutó vasalattal rendelkeznek. A vasalatokon biztonsági pontok találhatók, amelyek csökkentik annak a veszélyét, hogy a tolvaj behatolhasson a házba. A biztonsági pontok nyolcszögletű rögzítőcsappal (gomba) kombinálva növelik a betörés elleni védelmet.

A nyílászárók nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek (a nyílászárók beépítési mélysége 80 mm) és dupla hőszigetelő üveggel vannak ellátva. Ráadásul ablakainkkal pénzt is megtakaríthat, hiszen videóútmutatót készítettünk Önnek a beépítéshez, amellyel Ön is képes lehet az ablakok behelyezésére.Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző