00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Egyszárnyú fix ablak

Egyszárnyú fix ablakPREMIIUM roundline profil 3D nézetben
Reluxák AjándékbaAz akció a reluxák minden színváltozatára vonatkozik.Több info00Napok00Órák00Percek00Másodpercek

Műanyag ablak profilok

12345Műanyag ablak profilok
Tudjon meg még többet a műanyag ablak profilokról
Termékkód:manual_product1
Vasalat:Winkhaus activPilot vasalatrendszer

Szakértői tanácsadás

P-H 8:30–16:00, SZO 8:00–12:30

+36 1 490 0176

info@ablakok-raktarrol.hu

Műanyag ablak rögzített üveggel a keretben vagy fix szárnyban

A fix ablakok nem nyithatóak, nincs rajtuk fogantyú. Felhasználhatóak példul a földalatti helységekben passzív házak esetén, melyeket jellemez a rekuperáció. Legnagyobb előnye a nyitható ablakokkal szemben az alacsonyabb ár. Konfigurátorunkban kiválaszthatja, hogy a fix üveget keretben vagy ún. hamis szárnyban szeretné-e. Kínálatunkban fix ablakszerkezeteket is talál.

A méretre gyártott nyíló ablakokhoz hasonlóan kiválaszthatja a konfigurátorban a méretet (amelyek tartalmazzák a keretet is), a profil típusát, a színt, az üvegezés és a távtartó keret típusát. Felár ellenében lehetőség van katedrál üveg, üvegközi álosztó és kiegészítők (ablakpárkányok, redőnyök, szúnyoghálók, szerelőanyagok) megrendelésére. Mivel a fix ablak nem nyitható, a tisztítás miatt csak mindkét oldalról könnyen megközelíthető helyekre ajánlott beépíteni.
 

A fix ablakok csomagolása tartalmazza:

 • 30 mm magas 5 kamrás párkányfogadó profilt,
 • "Műanyag ablakok, ajtók és tartozékok útmutatói" nevű használati utasítást.
A fix műanyag ablakot gondosan becsomagolják (sarokvédő karton + több réteg stretch film). Nagyobb termékek oldalát hevederekkel látják el a könnyebb kezelés érdekében. Több darab megrendelése esetén az ablakokat fapalettán szállítjuk ki, amelyeket nem igénylünk vissza.

Gyártás és profilrendszer

 • DOVISTA profilrendszer és gyártás (székhely: Dánia).
 • Ujrahasznosított anyagot nem tartalmazó elsődleges műanyagból készülő 6 kamrás rendszer
 • Kiváló hőszigetelő tulajdonság (fokozottan energiatakarékos).
 • A belsőkamrák és az előkamrák gondosan tervezett szerkezete nagyfokú szilárdságot és stabilitást garantál.
 • Lekerekített modern design.
 • Az előre ültetett szárny olyan vízorrt képez, ami erős zivatar esetén is meggátolja a beázást.

Merevítők

 • A PREMIUM ablakok és ajtók alapvetően teljes kerületük mentén, a tokban és a szárnyban is merevítőkkel vannak ellátva.
 • A merevítők anyaga minden esetben korrózióálló horganyzott acél.
 • A merevítők vastagsága kisméretű ablakoknál 1,25 mm, közepesen méretű ablakoknál 1,5 mm.
 • Nagyméretű erkélyajtóknál és rendszereknél 2 mm, vagy akár 2,5 mm vastag merevítő kerül alkalmazásra.
 • Vállalatunk számára fontosak a bizonyítékok. Ezért nagyobb megrendelés esetén felajánljuk ügyfelünknek azt a lehetőséget, hogy bármelyik ablakot véletlenszerűen kiválassza és azt helyben „szétvágja“. A tok és a szárnyak merevítésének megadott vastagságát, valamint az általunk kínált valamennyi termék minden egyes paraméterét készek vagyunk bármikor bizonyítani.

Szigetelés

 • 2 beültetett EPDM (etilén-propilén-dién-polimer) ütköző szigetelés.
 • Az EPDM szigetelés előnye, hogy öregedéssel és időjárással szemben rendkívül ellenálló. Így az ablak több év múltán is szigetel.
 • A termék élettartama évtizedekben mérhető, és amennyiben idővel szükségessé válik a szigetelés cseréje, úgy az nagyon olcsón elvégezhető. Műanyag ablakaink speciális hornyainak köszönhetően az eredeti szigetelés egyszerűen kivehető az ablakból, utána pedig az új is könnyen behelyezhető a horonyba. Olcsó, gyors és egyszerű.

Üvegezés

 • A termék brit Pilkington márkájú, illetve Saint-Gobain francia gyártású szigetelő üveggel van ellátva.
 • Normál esetben 4/16/4 kétrétegű fémbevonatos hőszigetelő üveg Ug=1,0/1,1 W/m2K hőátbocsátási tényezővel.
 • Az üvegek között innovatív távtartó keret található, mely minimálisra csökkenti a páraképződést.
 • A teljes ablak hőátbocsátása Uw=1,3 W/m2K (normál kétrétegű szigetelő üveg 4/16/4 alkalmazása esetén Ug=1,0.

Készreszerelés, ellenőrzések, tanúsítványok

 • Készre szerelése az osztrák GRUBER&CO Group modern automata gyártósorain történik.
 • a Dovista cégcsoport saját ellenőrző intézettel rendelkezik. Naponta több alkalommal szúrópróba szerűen kiválasztásra kerül egy ablak, és ellenőrzik a paraméterei követelményeknek való megfelelését. (Profilrendszer elsődleges vizsgálata: mérettulajdonságok vizsgálata, tágulás vizsgálata magas hőmérséklet mellett kemencében, fagyáspont alatti hőmérsékleten végzett vizsgálat, alakellenőrzés, behajlás vizsgálat, felület-ellenőrzés, hegesztési szilárdság ellenőrzése, adott pontra irányuló erőhatás vizsgálat. Késztermék elsődleges vizsgálata: vízzáróság, légáteresztés, szélterheléssel szembeni ellenállás stb.).
 • Vállalatunk a termékek minőségét ZSTV Zlín Független Állami Minőségellenőrző Intézettel vizsgáltatja be, az Intézet tanúsítvánnyal igazolja a termék minőségét és paramétereit, amit az önök rendelkezésére bocsátunk (lásd aktuális tanúsítványok).
 • Vállalatunk Bisnode Tanúsítványt kapott. A megbízható cégek listájába történő felvételünk garanciát jelent leendő ügyfeleinknek a biztonságos és korrekt együttműködésre. A Megbízható cég tanúsítvány ügyfeleink számára garantálja a pénzügyi biztonságot, a jó fizetési morált, a fizetőképességet és a megbízhatóságot.
 • Tisztában vagyunk azzal, hogy mit kínálunk és meggyőződtünk termékeink minőségéről. Ezért szívesen állunk rendelkezésére annak a több mint 50.000 ügyfelünknek a referenciájával, akit Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Németországban és Magyarországon ez ideig kiszolgáltunk.

Kérdéssel fordulna hozzánk?

Mutatjuk a leggyakoribb kérdéseket

Értékelje a terméket: 

Összesített értékelés

0 %
A terméket még senki nem értékelte

Beszélgetések, hozzászólások és vélemények a termékről

smokemate@me.com

Élelemiszer üzembe keresek fix (nem nyitható) ablakokat 100 cm magas 130 cm széles összesen 13 darabot. Van ilyen, vagy hasonló méretű ablakuk? Mennyibe kerülne? Köszönettel,

vasasneagika@gmail.com

T.Ügyfélszolgálat: Árajánlatot szeretnék kérni 2 db.Fix ablakra, melynek külső mérete: 41x92cm.

ntferrokft@gmail.com

Tisztelt Cím.Árajánlatott kérnék2 db kis méretu ablakra4 db 150x150 ablakra3 db bejárati ajtora5 db fix ablakra ami 3,5 m széles és 1 méter magas

attila@delcell.hu

200x200 cm-es fix ablakot keresek, egy terasz oldalfala lenne belőle. Fehér vagy halvány szürke színben. A felső 50 cm (és ennek legalább az egyik fele szélességét tekintve) bukó kellene, hogy legyen, mert valamennyi levegőt mégis be kell engedni. De bámilyen megoldás szóba kerülhet (teljesen fix is). 3 db ilyen ablakra lenne szükségünk. Gyártócsarnokunkra pedig 5 db 170x300 cm méretű fix ablakot kereünk, fehér színben.

feakos@icloud.com

TCímKeresek fix ablakot beltéri felülvilágítónak 60 cm széles 90 cm magasmennyi a vastagsági mérete ?kérnék ajánlatot és szállítási határidőt

szablac56@gmail.com

Szeretnék rendelni egy darab 150x140 cm. Fix ablakot.

antalm@t-online.hu

Keresek fix (nem nyitható ) ablakot 100 cm magas és 160 cm széles méretben 2 darabot és egy szintén 100 cm magas és 160 cm széles bukó és nyitható 1 darabot. Mennyibe kerülne és mikorra készülne el?Köszönettel.

macsekerno@gmail.com

Üdvözlöm, arajanlatot szeretnék kérni 4 db fix ablakra 140x130cmVan e lehetőség erre a fix ablakra beepitett redonyt raszereln?Valaszat elore is köszönöm. i

További megjegyzések megtekintése

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző