00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Szúnyoghálók műanyag ablakokhoz

A szúnyogháló az egyik legkeresettebb kiegészítő, amelyet az emberek műanyag ablakukhoz vásárolnak. Megakadályozza a bosszantó szúnyogok, legyek vagy darazsak berepülését. Egyszerűen megrendelheti őket új ablakaihoz az online konfigurátorunkon keresztül.

Kínálatunkban talál szúnyoghálót a RESPILON márkától, amelynek köszönhetően egész nap biztosíthatja a tiszta levegőt a szobában. Ez egy nanoszálas membránnal rendelkező háló, amely megfogja a szmogot, a pollenrészecskéket, a poratkákat, a légkörben megtalálható penészt, a gombaspórákat és a port. Emellett a cigarettafüst átjutását is csökkenti.

STOP a pornak, a rovaroknak, a pollenrészecskéknek és az UV sugárzásnak

A RESPILON háló segít az asztmásoknak, az allergiásoknak és a légzési problémákkal küzdőknek. Értékelni fogják a lakásokban élők is, akiket zavar a szomszédok dohányfüstje. A pollen, a por és a rovarok mellett az esővíz és az UV-sugárzás sem jut át a hálón, így gond nélkül nyitva hagyhatja az ablakot egész álló nap. 

A RESPILON hálókat csak az általunk kínált egyszárnyú és tokosztóval rendelkező többszárnyú műanyag ablakokhoz értékesítjük. Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, kattintson a zöld gombra a termék részleteinél, és töltse ki a nyomtatványt. 

 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző