AKCIÓ: 30% kedvezmény a szállításra 2021.04.30-ig. További információkat itt talál.
Szúnyoghálók műanyag ablakokhoz
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Szúnyoghálók műanyag ablakokhoz

Termékszűrő

Méretek:

Oldal 1 -ból/ből 1
A szúnyogháló az egyik legkeresettebb kiegészítő, amelyet az emberek műanyag ablakukhoz vásárolnak. Megakadályozza a bosszantó szúnyogok, legyek vagy darazsak berepülését. Egyszerűen megrendelheti őket új ablakaihoz az online konfigurátorunkon keresztül.

Kínálatunkban talál szúnyoghálót a RESPILON márkától, amelynek köszönhetően egész nap biztosíthatja a tiszta levegőt a szobában. Ez egy nanoszálas membránnal rendelkező háló, amely megfogja a szmogot, a pollenrészecskéket, a poratkákat, a légkörben megtalálható penészt, a gombaspórákat és a port. Emellett a cigarettafüst átjutását is csökkenti.

STOP a pornak, a rovaroknak, a pollenrészecskéknek és az UV sugárzásnak

A RESPILON háló segít az asztmásoknak, az allergiásoknak és a légzési problémákkal küzdőknek. Értékelni fogják a lakásokban élők is, akiket zavar a szomszédok dohányfüstje. A pollen, a por és a rovarok mellett az esővíz és az UV-sugárzás sem jut át a hálón, így gond nélkül nyitva hagyhatja az ablakot egész álló nap. 

A RESPILON hálókat csak az általunk kínált egyszárnyú és tokosztóval rendelkező többszárnyú műanyag ablakokhoz értékesítjük. Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, kattintson a zöld gombra a termék részleteinél, és töltse ki a nyomtatványt. 

 
Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek