00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Egyszárnyú bukó műanyag ablakok

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info

Az egyszárnyú bukó műanyag ablakok, , bár kisebb méretűek és csak bukva nyithatók ki, használhatók minden családiházban és panellakásban. Egyetlen háztartás sem nélkülözheti az olyan helységeket, mint például a fürdőszobát, spejz esetleg kazánházat vagy pincét ... A bukó ablakok pont ezen helységek számára lettek tervezve. Csak bukó funkcióval rendelkezik, és szellőző ablakként nyílik, de szükség esetén, pl. A tisztitásukkor teljesen ledönthetők- csak biztosítsa ki a zárat.

Válasszon a méretek széles skálájából, vagy a konfigurátor segítségével készítse el a saját merétre szabott ablakait. A maximális ajánlott szélesség kb. 1400 mm (az ablak magasságától függően). A bukó ablak legkisebb lehetséges szélessége és magassága kb. 400 mm.

A raktáron lévő ablakok előnyei

Többéves piaci tapasztalattal rendelkező cégünk számos olyan terméket tud biztosítani Önnek a raktári készletből, amelyek néhány napon belül már az otthonában lehetnek. Ezenkívül nagyon alacsony árakat tudunk ajánlani a magas minőség fenntartása mellett. Termékeink fő előnyei közé tartoznak a kiváló hőszigetelési paraméterek, a problémamentes működés és a hosszú élettartam. Ha Brünnben és környékén jár, ugorjon be hozzánk a Kurimban található raktárunkba és bemutató termünkbe, ahol személyesen is átveheti a megrendelt nyílászárokat.

Mennyit spórolhat meg egy új ablakkal?

Mint ismeretes, a vásárlók azért döntenek a műanyag ablakok mellett, hogy energiát takarítsanak meg; termékeinkkel kétszer is spórol, nemcsak pénzt, de időt is. A részletekért látogasson elide.

Még jól jöhet

Az ablakok sajátkezű telepítéséhez szüksége lesz szerelő anyagokra is. Javasoljuk megvásárolni az ablakok és ajtók karbantartási készletét is, amely segít megőrizni az ablakok újkori kinézetét.

Színes kivitelben is

A fehér szín - ami a műanyag ablakokat, valamint a bukó ablakokat illeti- a leggyakoribb választás. De megvásárolhatók számos más dekorban és színben is (sötét vagy arany tölgy, dió, mahagóni, csokoládébarna, szürke vagy antracit). Önön múlik, hogy a színt csak kívülről (felár kb. 20%), vagy mindkét oldalról, kívülről és belülről (felár kb. 38%) is szeretné. Az online konfigurátoron keresztül kiválaszthatja a megfelelő kivitelt. Minden fehér ablakhoz elegáns fehér japon barna díszítésű alumínium fogantyú tartozik. Felár ellenében lehetőséget kínálunk ezüst vagy bronz fogantyú megrendelésére is.

Modern profilok

Modern profilok

A hatkamrás profilok acél meretítőkkel vannak ellátva. Minőségüket tükrözi a vázakhoz való hosszú távú tapadás, a deformációval szembeni ellenállás és a kiváló hőszigetelő tulajdonságok, ami jelentősen hozzájárul az energia megtakarításához. A szerkezeti vastagság 80 mm, ami pedig a dizájnt illeti - a lekerekített, felfüggesztett szárnyú modern megjelenés megakadályozza, hogy heves esőzésekben a víz befolyjon.

 

Ellenálló vasalatrendszer

A bukóalblakok tartozéka a magas minőségű vasalatrendszer, amely biztosítja a hosszútávú problémamentés működést. - az ablak nyitása-zárása akadozás nélkül. Ezen alkatrészeket tanúsítvánnyal rendelkező német gyártótól vásároljuk. A Winkhaus activPilot vasalatok olyan biztonsági és beállítási pontokat tartalmaznak, amelyek csökkentik a betörés kockázatát.

Minőségi üvegezés

A kétrétegű üvegezés az alapkivitelezésünk, de háromrétegű üveggel ellátott ablakokat is gyártunk az Ön igényei alapján. A háromrétegű üvegezés főleg az alacsony energiafelhasználású hází esetében ajánljuk. Csupán annyi a dolga, hogy kiválassza ezt a lehetőséget a konfigurátorunkban. Az izolációs kétrétegű műanyag ablakaink teljes hőáteresztő tényezője a Uw = 1,3 W / m²K, háromrétegű üvegezéssel pedig akár a Uw = 0,85 W / m²K értéket is elérik. A továbbfejlesztett melegperemes távtartó is segít minimalizálni az ablak bepárásodásátt.

Ami az üvegezés dizájnját illeti - a standard típus a tiszta átlátszó üveg, de lehetőséget kínálunk átlátszatlan katedrálüvegek megrendelésére is (a legnépszerűbb a kéreg vagy csincsilla minta). Különösen alkalmas olyan helyiségekben, ahol intimszférára van szükség, például fürdőszobákban. Különösen a kisebb bukó ablakoknál széles körben használják ezt a fajta üveget.

Szigetelés

Szigetelés

Az egyszárnyú műanyag bukó ablakok profiljai kiváló minőségű kettős ütköző tömítéssel vannak felszerelve. Kimagaslóan rugalmas EPDM típusú anyagból készül, és jelentősen minimalizálja a hőveszteséget, ezáltal elősegítve az energiatakarékosságot a fűtés során. Kopás esetén a tömítés cseréje nem jelent problémát.

Az ablakok és az erkélyajtók összekapcsolása

A kisméretű bukó műanyag ablakok a mellékbejárati ajtókhoz vagy az erkélyajtóhoz való catlakoztatása nem túl hétköznapi feladat, de a 80 mm-es szerkezeti vastagságnak köszönhetően ez nem jelent problémát. Minden PREMIUM termék összekapcsolható egymással, és sorolt szerkezeteket hozhat létre az Ön igényeinek és fantáziájának megfelelően. Használhat egyszerű "H" merevítő sorolót - kisebb szerkezetekhez, vagy statikai sorolót - nagyobb egységek megépítéséhez.

Kiegészítők a bukó ablakokhoz?

Mint más műanyag ablakoknál, a bukó ablakokhoz is a kiegészítők széles választéka vásárolható meg. Elgendő a kiválasztott termék mellett rákattintani a "Vásárlás kiegészítőkkel" feliratra. A lehetőségek közt megtalálja a következőket: belső és külső ablakpárkány, reluxa, és szúnyogháló. A nagyobb biztonság érdekében lehetőség nyílik speciális ablak kilincsek megvásárlására – gyermekzárral kiegészítve vagy zárási lehetőséggel.

Hasznos tippek

Részletesutasítások az ablakok önálló telepítéséhez

Műanyag ablakok üzemeltetésére és beállítására vonatkozó utasítások

Videó útmutató a bukó ablakok teljes ledöntéséhez

További különböző tanácsokat és útmutatásokat a kézikönyv részben talál

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző