00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Kétszárnyú műanyag bejárati ajtók

Kategorie:

Üveg:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info
Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator

Kétszárnyú műanyag bejárati ajtókBabakocsival vagy kerekesszékkel akar bejutni a házba? Vagy értékelné, ha szükség esetén a bejáratot kiszélesíthetné? Akkor Önnek találták ki a kétszárnyú műanyag bejárati ajtókat. Mindkét szárny befele nyitható, amelynek következtében egy tágas nyílás jön létre, rögzített tokosztó nélkül. Az ilyen típusú bejárati ajtók kifelé nem nyithatók, és nem is ajánljuk fordítva beszerelni. Az alacsony alumínium küszöb semmilyen módon nem áll az útjába, így garantált az akadálymentes hozzáférés. Az ajtó ajánlott a kertbe vagy egy különálló garázsba való belépésre is. Nem alkalmasak olyan épületekre, ahol nagyobb forgalomra számítanak, azaz középületekre vagy lakóépületekre. A kétszárnyú bejárati ajtók kiváló ár-érték arányt kínálnak.

Méretre szabott kétszárnyú bejárati ajtók

Ha nem tud választani az általunk kínát műanyag kültéri ajtókból, és más méretű vagy egyéb követelményeknek megfelelő ajtót szeretne - például felülvilágító hozzáadásával vagy üvegtábla helyett teljes PVC anyagból, esetleg üveges bejárati ajtókat szeretne -, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ajtókat rendelésre is forgalmazunk, viszont nagyjából egyhavi szállítási idővel kell számolni.

Felkapottak az üvegezett ajtók

Felkapottak az üvegezettajtókÜgyfeleink körében népszerű az üvegezett bejárati ajtó, melynek köszönhetően természetes fény jut a helyiségbe, és az előszoba is tágasabbnak tűnik. A felső mezők leggyakrabban üvegezettek, az alsó mezők általában PUR töltetűek. Kérésre azonban más változatokat is legyártatunk. Többféle katedrálüveg közül is választhatunk. A REHAU mellékbejárati ajtók jobb és bal változatban is kaphatók.

Nem tudja, mit válasszon? Lépjen velünk kapcsolatba!

Nem tudja, mit válasszon?Lépjen velünk kapcsolatba! Elveszettnek érzi magát a technikai információk tömkelegében? Szeretné az Ön igényei szerint kialakítani az ajtót? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Képzett személyzetünk szívesen ad tanácsot. Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig elérhető.

Még jól jöhet

Professzionális műanyag ablak- és ajtókarbantartó készlet, megnöveli az élettartamot
Nem csak ablakokat és egy- vagy kétszárnyú ajtókat árusítunk, de mivel ügyfeleink többsége saját maga végzi el a szerelést, a beszereléshez szükséges anyagokat is értékesítjük, például szerelési habokat és tömítőanyagokat, turbócsavarokat és tokrögzítő füleket. Mivel tudjuk, hogy mennyire fontos az ajtó gondozása a telepítés után is, hogy hosszú ideig megőrizze szépségét, karbantartási készletet kínálunk az ablakokhoz és ajtókhoz. Javasoljuk a kezelést, beleértve a vasalatok lekenését is, évente egyszer.

Különböző színek és fa minták

Különböző színek és fa minták Fehér vagy fa dekoráció. Ezekben a kialakításokban értékesítünk leggyakrabban kétszárnyú műanyag ajtókat. A fehér népszerű alacsony ára és egyszerű illeszkedése miatt. A fa mintákat viszont azok választják, akik közel állnak a fa megjelenéséhez, de az igényesebb karbantartás miatt nem akarnak faajtót. De amennyiben úgy érzi, hogy otthonának megjelenése egy új színnek köszönhetően teljesen új dimenziót kapna; akkor szürke, antracit, csokoládébarna vagy fa utánzatot is kínálunk (mahagóni, dió, sötét vagy arany tölgy). Az, hogy a dekoráció mindkét oldalról (kültéri és beltéri) legyen, vagy csak kívülről - kizárólag Önön múlik. A díszített ablakok valamivel drágábbak, mint a fehérek; ha például a fa utánzatot kívülről szeretné csupán, akkor a felár körülbelül 20%, ha kívül-bévül, akkor a felár körülbelül 38%-ot jelent.

 

Időtálló vasalat

Időtálló vasalat Az mellékbejárati ajtók védik és megakadályozzák a nem kívánt személyek behatolását. A kétszárnyú mellékbejárati műanyag ajtó már standardnak számító, felár nélküli, többpontos vasalattal van felszerelve, fokozott biztonsággal. A vasalat a német Winkhaus gyártótól származik (easyLock).

5 kamrás profilrendszer

6 kamrás profilrendszer Bár a műanyag kültéri bejárati ajtó ára nagyon kedvező, nem áldozzuk fel a minőséget.  Az ajtókeret 6 kamrás. A keret és a szárny teljes kerületébe 1,5-2,5 mm vastagságú horganyzott acél merevítőt helyeznek a korrózió ellen, amelyet az ajtó mérete és típusa szerint statikai számítások alapján méreteznek. A profil szerkezeti mélysége 80 mm, ami nagyobb statikus szilárdságot garantál.

Kiváló tulajdonságú üvegezés

Kiváló tulajdonságú üvegezés Nem csak az ablakok, hanem az ajtók esetében is fontos, hogy a keret és az üvegezés jól szigeteljen. A PREMIUM műanyag kétszárnyú bejárati ajtók teljes hőátadása Ud = 1,4 W / m²K (Uw = 1,3 W / m²K oldalsó bejárati ajtók esetén). Ha felár ellenében szeretne háromrétegű üveget vásárolni (Ug = 0,7 W / m²K), akkor még jobb értékeket lesz képes elérni - a főbejárati ajtó esetében, Ud = 1,2 W / m²K (Uw = 0,89 W / m²K az oldalsó bejárati ajtónál). Szigetelő PUR lemezek esetén pedig Uw = 1,1 W / m²K. A kétfokozatú, cserélhető EPDM tömítések speciális hornyokban és más használt alkatrészekben akár több tíz százalék energiát is megtakaríthatnak.

Az ajtók szerkezetbe sorolhatók az ablakokkal

Az ajtók szerkezetbe sorolhatók azablakokkal Ha ezt a kétszárnyú ajtót a terasz vagy a kert bejárataként használja, és PREMIUM ablakokhoz szeretné csatlakoztatni, a 80 mm -es építési mélységnek köszönhetően könnyen szerkezetbe sorolhatók. Ha a mellékbejárati ajtót az ablakhoz szeretné csatlakoztatni, akkor használjon egy egyszerű "H" soroló profilt, amelyet nálunk is megvásárolhat. Nagyobb szerkezetekhez - főbejárati ajtókhoz való csatlakoztatás esetén javasoljuk a merevítővel ellátott statikus sorolóprofil használatát.

A kilincsek többféle színűek lehetnek

A kilincsek többféleszínűek lehetnek Az ajtó ára mindig magában foglalja a zárat három kulccsal. Tartalmazza a vasalatot is kétoldali kilincses kialakításban. A főbejárati ajtóhoz a külső részre ajtógombot is kiválaszthat. De mi a helyzet a színnel? Alapkivitelben fehér kilinccsel szállítjuk, ha színes ajtót szeretne, a kilincs sötétbarna. Ha a fémes megjelenést részesíti előnyben, felár ellenében ezüst és bronz színt is rendelhet.

Minőségi beszállítókkal működünk együtt

Minőségi beszállítókkalműködünk együtt Számunkra a minőség a legfontosabb. Csak ellenőrzött cégekkel dolgozunk együtt, a beszállítóinkról bővebben itt olvashat.

 

Hasznos tippek

Részletes útmutató önerős ablak- és ajtószereléshez

Műanyag ablakok és ajtók működtetésére és beállítására vonatkozó utasítások

További különféle tanácsokat és eljárásokat a kézikönyvek részben talál

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző