00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba
Ha azt szeretné, hogy a bejárati ajtó a legjobb szigetelési paraméterekkel rendelkezzen, javasoljuk, hogy válassza a REHAU SYNEGO MD profilrendszert. 7 kamrával, hármas tömítéssel és melegperemes távtartókerettel rendelkezik. Üvegezés esetén háromrétegű üveget használnak. Az ajtók megfelelnek az alacsony energiaigényű és passzív házakra vonatkozó szabványoknak.
A REHAU SYNEGO MD bejárati ajtót egyszerűen megrendelheti online konfigurátorunkon keresztül. Amelyben nem csak a méreteket, hanem a megjelenést, a nyitás módját (befelé, kifelé) és a színtervezést is kiválaszthatja.

Alapvető jellemzők:

  • A NÉMET REHAU AG + Co. KG SYNEGO profilrendszere.
  • Építési mélység 80 mm, a keretben 7, a szárnyban pedig 5 kamrát talál.
  • Háromrétegű üvegezésű hőáteresztő képesség Ud=0,82 W/m²K (mintaértékek a profilcsomag, az üvegezés, a távtartók vagy az ajtópanel aktuális konfigurációjához az 1,10 m × 2,20 m egyszárnyú ajtók kiszámításakor).
  • Hármas tömítés – 2 ütköző tömítés, 1 központi tömítés.
  • Modern egyenes szárnyú megjelenés. Alapkivitelben V-Perfect lapos hegesztést használnak, amely erősebb (akár 25%), szebb és kiküszöböli az UV-sugárzás által okozott anyag romlást a hegesztésben. Befele vagy kifele nyitható.
  • Szerelvények az osztrák MACO gyártótól – Jocker zsanérok, többpontos zár PROTECT Z-TF három retesszel.
  • Alacsony alumínium küszöb.
  • 10 szín – fehér, fémes szürke, sima antracit, mocsári tölgy, olasz dió, antracit szerkezettel, rózsafa, mahagóni, aranytölgy, winchester.
  • Az ajtóhoz 3 darab kulcsot adnak.
  • A kilincs színei: fehér, ezüst (antracit és szürke) és barna (minden fautánzathoz).

Kérdéssel fordulna hozzánk?

Mutatjuk a leggyakoribb kérdéseket

Értékelje a terméket: 

Összesített értékelés

0 %
A terméket még senki nem értékelte

Beszélgetések, hozzászólások és vélemények a termékről

Eddig még nem érkezett róla hozzászólás

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző