00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Egyszárnyú fehér bejárati ajtók

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info

Egyszárnyú műanyag bejárati ajtókAz egyszárnyú fehér bejárati ajtókat nem csak főbejáratként lehet használni, hanem például mint kijárat a kertbe, teraszra vagy garázsba. A kedvező izolációs képességeinek köszönhetően megfelelő választás felújításokhoz, de akár újépítésű ingatlanokhoz is. A mellékbejárati ajtók, melyeket különféle profilrendszerekkel kínálunk kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek. Amennyiben raktáron lévő termék közül választ a megrendelését 5 munkanapon belül leszállítjuk. Ha nagyobb méretű ajtóra van szüksége, tartunk a raktárunkon kétszárnyú mellékbejárati ajtókat is, valamint megrendelésre le tudunk gyártani atipikus méreteket is.

A mellékbejárati ajtók, valamint a széles szárnyú főbejárati ajtók, melyeket a konfigurátor segítségével létrehozott méretekre gyártunk praktikus és ellenálló alacsony alumínium küszöbbel vannak ellátva.

Bejárati ajtók üvegezésssel

Bejárati ajtók üvegezésssel Ha természetes fényre van szüksége a folyosón vagy abban a helyiségben, ahová a bejárati ajtó vezet, az üvegezett ajtókat ajánljuk. Feloszthatók tokosztók segítségével, amelyek vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhetők. Az átlátszó vagy a díszes katedrál üveg ezután a létrehozott mezőkbe lehet beilleszteni. Az üveg felosztható üvegközi álosztók segítségével is.

Az ügyfélszolgálat a rendelkezésére áll

Az egyszárnyú műanyag bejárati ajtókat Ha még több fényt szeretne, akkor rendelhet felülvilágítóval ellátott ajtót, amely lehet bukó vagy fix. Az mellékbejárati ajtók esetében mindezen tervezési módosítások lehetségesek.

Mennyit spórolhat meg az új ajtókkal?

Manapság, amikor hiány van minőségi kézművesekből, az emberek egyre inkább saját kézbe veszik a különböző építési munkákat. Mi örömmel segítünk nekik. A táblázatban feltüntett számításaink szerint Ön több tízezer forintot spórolhat meg raktári ajtókkal és ablakokkal. Időt is megtakarít, mert pár nap alatt otthonában tudhatja a termékeket.

Még jól jöhet

udržovací sada na okna a dveře
Nem csak ajtókat értékesítünk, hanem beszerezheti tőlünk a szereléshez szükséges anyagokat is (rögzítőanyag, szerelési habok és tömítőanyagok). És bár az ajtók tartós műanyagból készülnek, hogy a lehető leghosszabb ideig kitartsanak, azt javasoljuk, hogy nagyjából évente egyszer kezelje őket ablak- és ajtókarbantartó készlettel.

Színkivitel

Színkivitel Ha bejárati ajtóra van szüksége a lehető legalacsonyabb áron, válassza a fehéret. Kb. 20%-os felár ellenében az ajtót külső oldalról fa díszítéssel, például mahagóni, arany tölgy, dió boríthatja, vagy kiválaszthatja a modern és ma igen felkapott szürke vagy antracit szürke színt. Szeretné, ha nem csak kívülről, hanem belülről is színes volna az ajtaja? Nem probléma, a fehérhez képest körülbelül 38% felár ellenében az Öné lehet. A színváltozatot az online konfigurátor segítségével választhatja ki.

 

Fokozott biztonságú vasalat

Kování se zvýšenou bezpečností pro plastové vchodové dveře A műanyag ablakokhoz hasonlóan a vasalat minősége nagymértékben meghatározza az ajtók élettartamát. A mellékbejárati műanyag ajtó már standardnak számító, felár nélküli, többpontos vasalattal van felszerelve, fokozott biztonsággal. A vasalat a német Winkhaus gyártótól származik (easyLock).

Hatkamrás keret merevítővel

Šestikomorový rám s výztuhou pro plastové vchodové dveře Az ajtókeret 6 kamrás. Ez a dán DOVISTA csoport átal gyártott profilrendszer. A keret és a szárny teljes kerületébe 1,5-2,5 mm vastagságú horganyzott acél merevítőt helyeznek a korrózió ellen, amelyet az ajtó mérete és típusa szerint statikai számítások alapján méreteznek. A profil szerkezeti mélysége 80 mm, ami nagyobb statikus szilárdságot garantál.

Kiváló szigetelés

Kiváló szigetelés Az emberek nem csak esztétikai okokból kezdenek bele a házak felújításába, hanem gyakorlati indítéka is van - a fűtési költségek megtakarítása a cél. A PREMIUM műanyag bejárati ajtók teljes hőátadása Ud = 1,4 W / m²K (Uw = 1,3 W / m²K oldalsó bejárati ajtók esetén). Ha felár ellenében szeretne háromrétegű üveget vásárolni (Ug = 0,7 W / m²K), akkor még jobb értékeket lesz képes elérni - a főbejárati ajtó esetében, Ud = 1,2 W / m²K (Uw = 0,89 W / m²K az oldalsó bejárati ajtónál) . Szigetelő PUR lemezek esetén pedig Uw = 1,1 W / m²K. A kétfokozatú, cserélhető EPDM tömítések speciális hornyokban és más használt alkatrészekben akár több tíz százalék energiát is megtakaríthatnak.

Az ajtók szerkezetbe sorolhatók az ablakokkal

– Az ajtók szerkezetbe sorolhatók azablakokkal Szeretne üvegfalat létrehozni, akár ajtóval együtt? Nem probléma. A 80 mm -es építési mélységnek köszönhetően az oldalsó bejárati ajtók könnyen szerkezetbe sorolhatók a PREMIUM műanyag ablakokkal. Ha a mellékbejárati ajtót az ablakhoz szeretné csatlakoztatni, akkor használjon egy egyszerű "H" soroló profilt, amelyet nálunk is megvásárolhat. Nagyobb szerkezetekhez - főbejárati ajtókhoz való csatlakoztatás esetén javasoljuk a merevítővel ellátott statikus sorolóprofil használatát.

Az ajtóhoz tartozik zár, kilincs és kulcsok

Az ajtóhoz tartozik zár, kilincsés kulcsok Az ajtó ára mindig magában foglalja a zárat három kulccsal. Tartalmazza a vasalatot is kétoldali kilincs kialakításában. A főbejárati ajtóhoz, amely csak a konfigurátoron keresztül rendelhető saját méretre, a külső részre ajtógombot is kiválaszthat. Alapkivitelben fehér fogantyúval szállítjuk, ha színes ajtót szeretne, a kilincs sötétbarna. Ha a fémes megjelenést részesíti előnyben, felár ellenében ezüst és bronz zárat és kilincset is rendelhet.

A termékek minőségét a Cseh Független Állami Minőségellenőrző Intézet vizsgálta be

A termékek minőségét a CsehFüggetlen Állami Minőségellenőrző Intézet vizsgálta be Az általunk forgalmazott bejárati ajtók minőségét a Cseh Független Állami Minőségellenőrző Intézet vizsgálta be. Csak ellenőrzött cégekkel dolgozunk együtt, a beszállítóinkról bővebben olvashat a szövegben.

Hasznos tippek

Részletes útmutató önerős ablak- és ajtószereléshez

Műanyag ablakok és ajtók működtetésére és beállítására vonatkozó utasítások

További különféle tanácsokat és eljárásokat a kézikönyvek részben talál

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző