00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info

plastové vchodové dveřeRaktárunkban megtalálhatók a néhány napon belüli szállításra kész REHAU mellékbejárati műanyag ajtók - egy- és kétszárnyú - leggyakoribb méretei. Elérhetőek kívül – bévüli fehér színborítással, illetve külső arany tölgy és belső fehér borítással. Ha más méretet, esetleg antracit színt szeretne, kérjen egyedi ajánlatot, amely segítségével személyre szabott bejárati ajtót készítünk Önnek. Online konfigurátorunkon keresztül megrendelheti a főbejárati ajtót, amelynek az oldalsó ajtóval ellentétben széles szárnnyel rendelkezik, ám hozzávetőlegesen csupán fele annyiba kerülnek. Tehát, ha könnyen megfizethető ajtóra van szüksége a kertbe esetleg a garázsba, a PREMIUM mellékbejárati ajtó remek választás lehet. Ezen felül ha az összeszerelési munkálatokat is Ön végzi el, még a szerelők munkáján is spórolhat.

Egy - és kétszárnyú

Ügyfeleink körében az egyszárnyú ajtók iránti kereslet nagyobb, de amennyiben időnként nagyobb nyílásra van szüksége (például egy szélesebb babakocsi vagy kerekesszék átjutásának érdekében), akkor javasoljuk, hogy rendelje meg inkább a kétszárnyú ajtót. Mindkét szárny belülre nyitható, amelynek következtében egy tág nyílás jön létre, rögzített oszlop nélkül. Az alacsony alumínium küszöb semmilyen módon nem gátolja a zökkenőmentes átjárást, ezáltal egy teljes mértékben akadálymentes bejáratot kapunk.

Mellékbejárati ajtók méretre

Nem sikerült ajtót választania a raktárkészletből? Más paraméterekkel rendelkező, széles bejárati ajtóra vágyik? A mellékbejárati ajtókat személyre szabott rendelésre is is kiszállítjuk. Ennek érdekében töltse ki az ajánlatkérő formanyomtatványt és lépjen velünk kapcsolatba. Tartsa viszont szem előtt, hogy személyre szabás esetén a szállítási idő egy hónap.

 

Csupán belülre nyitható

A mellékbejárati ajtók mindkét változata, úgy a jobbra mint a balra nyíló ajtók, befelé nyílnak (a megrendelésre legyártott főbejárati ajtók kívülre is nyithatók). Az ajtók kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. A megoldásunk – az e-shopon keresztül történő megrendelés és az önálló összeszerelés - pénzt és időt takarít meg Önnek. Vessen egy pillantást erre a listára, és csatlakozzon a többi elégedett ügyfelünkhöz, akikkel nemcsak Csehországban, hanem Szlovákiában, Ausztriában, Németországban és Magyarországon is büszkélkedhetünk. Ezen felül nagy volumenű kedvezményekkel rendelkezünk.

Kedveltek az üvegezett ajtók

A műanyag mellékajtónak nem kell feltétlenül telítettnek lennie, vásárlóink az üvegezett ajtókat részesítik előnyben, ennek köszönhetően természetes fény jut a szobába, így az előszoba vagy a folyosó tágabbnak tűnik. Leggyakoribb az kéreg díszítéssel ellátott katedrálüveg , az alsó mezőkben pedig általában PUR töltet található. Kérésre más változatokat is szállíthatunk, csak lépjen kapcsolatba velünk. Összesen 7 féle díszítő üvegezéssel rendelkezünk (kéreg, csincsilla, delta, homokfúvott delta, tejes, matt homokfúvott, master carre).

Hatkamrás megerősített ablakkeret

A modern mellékbejárati ajtók ára körülbelül 50% -kal alacsonyabb a hagyományos bejárati ajtókhoz képest, de nem kell attól tartania, hogy ez a minőség rovására megy. A dán DOVISTA holding hatkamrás profiljait használják, pont úgy, mint az ablakokhoz. 1,5 - 2,5 mm vastagságban korrózióval szemben ellenálló horganyzott acélszerkezetet helyeznek el a keret és az ablakszárny teljes kerületén, amelyet az adott ajtó méretéhez és típusához tartozó statikus jellemzők alapján méreteznek. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a profil építési mélysége 80 mm, az ajtó nagyobb statikus szilárdsággal rendelkezik. Ez a profil klasik változatban, egyenes szárnnyal kapható.

A dupla üvegezés a standard

A raktárunkban megtalálható oldalsó ajtók szabványos szigetelésű dupla üvegezéssel rendelkeznek, 3/16/4 Ug = 1,1 W / m²K, ezáltal az összességében elért hőátbocsátási tényező Uw = 1,3 W/m²K. Ez az érték PUR szigetelőlemez esetén pedig még kedvezőbb Uw = 1,1 W/m²K. Ha alacsony energiafogyasztású épületetben gondolkodik, javasoljuk, hogy fektessen be a hármas üvegezésbe, amely Ug = 0,6 W/m²K hőszigetelést biztosít. Az ajtó teljes hőátadása ebben az esetben eléri az Uw = 0,85 W/m2K értéket.

Vasalat rendszer megnövelt biztonsággal

Az műanyag mellékajtók a német Winkhaus gyártótól származó vasalattal rendelkeznek. Ez egy többpontos zár, 2 fékező csapággyal és 2 nyolcszögletű zárócsappal (gombafej), amelyek biztosítják az ablakszárny és a keret közti megfelelő nyomást annak teljes magasságában, valamint az ajtó szorosságát. A zárat egy fogantyú aktiválja.
 

11 választahtó szín

A raktáron lévő mellékajtók vagy mindkét oldalt fehér színnel borítva vagy pedig fakéreg mintájú, arany tölgy színben (fehér belső résszel) elérhetők. Ám ha más színű vagy díszítésű ajtóra van szüksége, küldjön nekünk egy ajánlatkérő levelet, és mi külön-külön beárazzuk az ajtót. Összesen tizenegy szín közül választhat (fehér, arany tölgy, sötét tölgy, dió, csokoládébarna, mahagóni, világosszürke, antracit homokszerkezet, winchester, noce sorrento balzsam, antracit fa szerkezet). Mint látható, számos lehetőséget kínálunk, csak számolnia kell azzal, hogy a színes ajtók többletköltséggel járnak. A külső felár körülbelül 20%, ha belülről szeretne dekorációt, akkor az ár körülbelül 38%-kal emelkedik.

Kétoldali kilincs felhúzózárral

Az ajtó ára mindig tartalmazza a zárat, három darab kulccsal és egy kétoldali kilinccsel (kilincs-kilincs). Mellékajtóknál a klső kilincs ajtógombra nem kicserélhető, ez a variáció csupan főbejárati ajtóknál lehetséges. Fehér ajtókhoz fehér borítók és fogantyúk tartoznak, a dekorációs ajtókhoz pedig sötétbarna borítást és kilincset szállítunk. Ha más színű kilincsre vágyik, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tanácsra van szüksége? Lépjen velünk kapcsolatba!

Bizonyos információk nem teljesen világosak? Aggódik, hogy a műanyag mellékajtó nem fog beleilleni a képbe? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk - telefonon, e-mailen vagy chaten keresztül az e-shop felületén. Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig a rendelkezésére áll. És ha útba esik Kurim, ugorjon be hozzánk. A raktárban azonnal megtekinthetők a mellékajtók.

Ne feledkezzen meg a szereléstechnikai anyagokról

Mivel ügyfeleink többsége saját maga végzi el az összeszerelést, értékesítjük a beszereléshez szükséges anyagokat is, például összeszerelő habokat és tömítőanyagokat, turbócsavarokat és tokrögzítő füleket. Javasoljuk továbbá a műanyag ablakok és ajtók karbantartási készletének megvásárlását, amely tartalmazza a műanyag, valamint alumínium felületek tisztítására és kezelésére alkalmas tisztítószert, kenőanyagot a karbantartáshoz, tömítőanyagot. A rendszeres karbantartás (legalább évente egyszer) meghosszabbítja az ajtó élettartamát.

Minőségi beszállítókkal való egyttműködés

Noha a csehországi piac legkedvezőbb árait kínáljuk, ez nem megy a minőség rovására. A termékeket az osztrák GRUBER & CO csoport modern, automatizált gyártósorain állítják össze, illetve a DOVISTA holding gyártó saját vizsgálati laboratóriummal büszkélkedik. Ezenkívül cseh állami tesztlaboratóriumi tanúsítvánnyal is rendelkezik. Csak igazolt cégekkel dolgozunk együtt, beszállítóinkról itt olvashat bővebben.

Hasznos tippek

Részletes útmutató önerős ablak- és ajtószereléshez

Műanyag ablakok és ajtók működtetésére és beállítására vonatkozó utasítások

További különféle tanácsokat és eljárásokat a kézikönyvek részben talál

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző