AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
A PREMIUM mellékbejárati ajtók tulajdonságai
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

A PREMIUM mellékbejárati ajtók tulajdonságai

PREMIUM mellékbejárati ajtó

  • Befelé nyíló.
  • Teljes kerületen végigfutó easyLock vasalat.
  • Alacsony alumínium küszöb.
  • Kétoldalas alumínium kilincs
  • Beépítési mélysége 80 mm.
  • 6 kamrás profil.
  • 11 színben és dekorban választható
 
 

Ez a típus tökéletes választás lehet, mint ajtó a kertbe, teraszra vagy a garázsba. Az alacsony alumínium küszöbnek köszönhetően akadálymentes bejáratként is használható. A családi házaknál használt ajtókra vonatkozó követelményeknek is megfelel, viszont frekventált használatra, pl. középületek és panelházak főbejárataként nem ajánljuk. A PREMIUM műanyag mellékbejárati ajtók elérhetőek a raktárunkon és néhány nap alatt házhoz szállítjuk. Amennyiben más tulajdonságokkal rendelné meg (eltérő üveg vagy szín), a konfigurátor segítségével megtervezheti és mi általában 1 hónap alatt legyártjuk.

A kiállított mellékbejárati ajtókat Kuřimban is megtekintheti. Mindkét oldala Winchester dekorral látható, nagy része teli, csak egy vékony sáv üvegezett fatörzs mintázatú katedrál üveggel.

 

Vasalat biztonsági pontokkal 

A mellékbejárati ajtók Winkhaus (easyLock termékcsalád) gyártású teljes kerület mentén záró német vasalatrendszerel készülnek. A biztonsági pontok a nyolcszögletű zárócsappal (gombafejjel) együtt fokozzák az ajtó illetéktelen behatolással szembeni ellenállását és az elfordításával könnyen szabályozható a szorítóerő.
 

Uzamknutí kliky u vedlejších dveří  

Befelé nyíló

Mint minden PREMIUM műanyag nyílászárónak, a mellékbejárati ajtó beépítési mélysége is 80 mm. A 6 kamrás profil az egyenes klasik stílusban elérhető és csak befelé nyitható. A fordított beépítést, hogy kifelé nyíljon, nem ajánljuk. A mellékbejárati ajtókkal kiváló ár-érték arányt nyújtunk. A klasszikus bejárati ajtókkal összehasonlítva az ára kb 50%-kal alacsonyabb. A főbejárati ajtókkal szemben a szárny nem szélesített.

Az ajtóhoz kétoldali kilincs tartozik

A mellékbejárati ajtókhoz kétoldalas arretáló kilincs tartozik és szabvány szerint bevéső ajtózárral kerülnek szállításra (3 db kulcs). A kilincs nem cserélhető ajtógombra.

A fehér ajtók automatikusan fehér színű kilincsel készülnek, más dekor esetében pedig barna színű kilinccsel kaphatóak (az antracit színhez ezüst színű kilincs). Amennyiben más színű kilincset választana, használja a konfigurátort.

 

Az energiatakarékos házakhoz is ajánljuk

A PREMIUM műanyag mellékbejárati ajtók az alapbető kivitelezésben is kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A kétrétegű 3/16/4 hőszigetelő üveggel (Ug=1.1 W/m²K) ellátott ajtók hőátbocsátási tényezője Ud=1.2 W/m²K. Az energiatakarékos házak esetében hátomrétegű (Ug=0.6 W/m²K) hőszigetelő üveggel is elláthatjuk az ajtót, amivel a hőátbocsátási tényezője Ud=0.89 W/m²K értékre csökken. Amennyiben teli ajtót vásárolna, ez az érték Ud=1.1 W/m²K. Az üvegezés 600 m tengerszint feletti magasságig alkalmazható. Amennyiben Ön magasabban fekvő területen használná, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek