00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablak rögzítőanyag

(Csavarok, fúrószárak, szerelővasak)
Turbócsavarok ablakok és ajtók rögzítéséhez
Raktárunk a műanyag, fa illetve fém ablak és ajtótokok rögzítéséhez kellő mennyiségű különböző méretű turbócsavarral is el van látva. Ezek falazathoz, betonhoz, tömör téglához, pórusbetonhoz, falazóblokkokhoz, lyukas téglához és természetes kövekhez is alkalmazhatók. A csavarok nem deformálják el az ajtó- és ablaktokot, így nem váltanak ki benne további feszültséget. A turbócsavarok keménysége és menetemelkedése optimális, egyszerű alkalmazásuk pedig lehetővé teszi az ablak- és ajtótokok különböző anyagokhoz történő egyszerű rögzítését. Műanyag takaróval együtt kerülnek leszállításra.

Fúrószárak
A falazatba, betonba és vasbetonba történő furatok kifúrásához kiváló minőségű ütvefúrószárakat is kínálunk.

Bitek
Bitek és meghosszabbított bitek belső kulcsnyílású Torx csavarokhoz tengely irányú nyomás nélküli meghúzási nyomaték átvitelhez. A bitek 7,5 méretű turbócsavarokhoz valók, melyek szintén megvásárolhatók a webáruházunkban.

Szerelővasak
Amennyiben nem turbócsavarokat használ a műanyag ablakok és ajtók beépítésekor, érdemes szerelővasat alkalmaznia. A szerelővas belesüllyed az ablak- illetve az ajtótok hornyába, szükség szerint ráhajlik a falra és dübelek, valamint csavarok segítségével a falazathoz rögzíthető. A műanyag ablakokhoz a szerelővasak 1,5 mm vastag tűzihorganyzott acélból készülnek.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző