00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablakok régebbi házakba

Méretek és egyéb paraméterek szűrői

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!

A kínálatunkban található műanyag nyílászárók régi házakba is alkalmasak. Kivételesen jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, könnyen karbantarthatók, komfortot és minőségi alvást biztosítanak otthonukban. Két ablakprofil közül választhat - PREMIUM (kétrétegű üveggel, háromrétegű üveggel) és REHAU Synego AD (háromrétegű üveggel).

Előfordulhat, hogy atipikus nyílászárókra van szüksége egy régi házba –nálunk ez sem probléma. Ha nem elégedett a raktáron lévő ablakaink méretével vagy külsejével - használhatja az online konfigurátort, így ablakait pontosan a saját ízlése szerint tervezheti meg. Válasszon üvegközi álosztót az ablakaihoz, amelyek díszítik az ablakokat, és javasoljuk, hogy a melegperemes távtartó keretet is adja hozzá a termékekhez, amely megszünteti az ablakpárásodást. Amennyiben tőlünk vásárol műanyag nyílászárókat régebbi házába, pénzt takarít meg, hiszen az oldalunkot fellelhető videó útmutatók segítségével, Ön is képes lehet a nyílászárók beépítésére.Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző