00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Szállítási határidők

Raktáron lévő termékek

(kb. 1000 db ablak és ajtó, amelyek elérhetőek a raktárunkban)

Személyes átvétel

– akár azonnal

A legolcsóbb szállítási mód. A raktáron lévő ablakokat és ajtókat a megrendelés leadása és visszaigazolása után akár azonnal átvehetőek a munkaidőnkön belül. További információk a személyes átvételről, a raktárunk címéről és nyitvatartásáról ITT olvashat.

Házhozszállítás

– akár 3-5 munkanapon belül

A legkényelmesebb szállítási mód. A megrendelését az előkészítése után 3 munkanapon belül elszállítjuk a raktárunkból. Ez után a futárszolgálat a legtöbb esetben 2 munkanapon belül házhozszálljtja a megadott címére – bővebb információk a szállításról ITT.

Amennyiben a raktáron elérhető termékek mellé tartozékokat is rendel (reluxát, szúnyoghálót, ablakpárkányt és könyöklőt), amelyeket az adott méretre gyártunk, a megrendelés előkészítése 10 nappal meghosszabbodhat.

Ablakok és ajtók méretre

A legtöbb ablak, erkélyajtó, bejárati ajtó általában 14 - 28 munkanapon belül.

Atipikus méretek és formák elkészítése további 10 nap alatt.

Feláras színek: 4-7 hét alatt.

 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző