00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info

Olcsó műanyag ablakok - legalacsonyabb árakA legtöbb háztartásban már műanyag nyílászárókkal találkozhatunk. Ennek több oka is van: esztétikusak (több színben is elérhetőek), nagyon jól szigetelnek, hosszú az élettartamuk és egyszerűen karbantarthatóak. A műanyag ablakokat nálunk nagyon egyszerűen, online rendelheti meg, az ország egyik legjobb áraival. Már több százan vásároltak tőlünk, a vásárlóink ajánlanak bennünket és sok pozitív visszajelzést kapunk tőlük. Ha nálunk vásárol, több tízezer forintot spórolhat meg.

Az egyszárnyúaktól a különleges formákig

Olcsó műanyag ablakok - legalacsonyabb árakA PVC ablakok gyártását a dán DOVISTA AG alá tartozó cég biztosítja. A következő termékeket találja meg válunk:

 
  • Egyszárnyú bukó ablakok.
  • Egyszárnyú bukó-nyíló jobbos és balos ablakok.
  • Kétszárnyú ablakok tokosztóval és tokosztó nélkül.
  • Háromszárnyú ablakok.
  • Atipikus boltíves és trapéz alakú ablakok.
  • Új ablakok fix és bukó felülvilágítóval.
  • Minőségi nyílászárók.

A legnépszerűbb dekor az arany tölgy szín

/egyszarnyu-muanyag-ablakok/ A miénk Csehország legnagyobb nyílászáró raktára. Akár 1000 db különböző típusú nyílászárót is tartunk a készletünkön. A leggyakoribb a fehér és az arany tölgy színű, mivel a vásárlóink körében ezek a legnépszerűbbek. Mivel közvetlenül a gyártótól szerezzük be és folyamatosan érkeznek hozzánk a leggyakoribb típusok, a vásárlóinknak nagyon kedvező áron és gyors szállítással küldhetjük a termékeinket. Minden ablakhoz egy elegáns alumínium kilincset küldünk. A belül fehér ablak csomagolása fehér színű kilincset tartalmaz, a belül barna színű ablakok mellé pedig automatikusan barna kilincset küldünk. A csomag tartalma egy 5 kamrás párkányfogadó profil, amelyhez a külső ablakpárkányt rögzítheti.

A raktáron levő termékeket azonnal szállítjuk

A raktáron levő termékeket azonnal szállítjuk A PVC ablakokat 3 napon belül átadjuk a szállítóvállalatnak. Amennyiben személyesen látogatna el hozzánk a kuřimi raktárunkba, a terméket gyakorlatilag azonnal átadjuk Önnek és nem kell szállítási díjat fizetnie. A raktárunknál az Oknostyl céggel közös bemutatótermünk is van. A bemutatótermünkben nemcsak a PREMIUM műanyag ablakokat tekintheti meg, hanem több típusú ablakpárkányt és reluxát is kiállítottunk. Már a bejárati ajtók is megtekinthetőek.

Ügyelünk a minőségre

Ügyelünk a minőségre A műanyag Rehau Smartlin+ ablakok 5-kamrás szerkezettel készülnek, a beépítési mélységük 80 mm. Az ablakokat cserélhető elasztikus EPDM tömítéssel látjuk el, amely a speciális hornyba helyezve tovább csökkenti a hőveszteséget. Az ablaktok és a szárny is teljes kerületen végigfutó 1,25-2,5 mm vastagságú acél merevítőkkel készülnek, a megfelelő vastagságot az adott nyílászáró mérete alapján határozzák meg.

Az ablakokat a Winkhaus activPilot termécsaládjába tartozó vasalatrendszerrel gyártjuk. Már a kétrétegű üveggel készült ablak hőátbocsátása is csak Uw=1,3 W/m²K. Az új építésű házak esetében a háromrétegű szigetelő üveget ajánljuk, mivel a hőátbocsátása Uw=0,85 W/m²K értékre csökkenthető.

Egyedi méretű ablakokat is gyártunk

Egyedi méretű ablakokat is gyártunk
Nem találta meg a megfelelő méretet az állandó kínálatunkban? Inkább az antracit színt választaná? Használja a konfigurátort és tervezze meg az ablakot. Beállíthatja a méretét, a kilincs színét, az üvegezés típusát, adhat hozzá álosztókat, és természetesen kiválaszthatja az ablak színét. A mindkét oldalon fehér ablakkal összehasonlítva a felár az egyoldalas dekor esetében kb 20%, kétoldalas dekor esetében pedig kb 38%.

Tartozékokat is forgalmazunk

Tartozékokat is forgalmazunk A műanyag ablakokhoz több színben biztosítjuk az árnyékolástechnikát (az alumíniumból készült EURO STYLE OPAL reluxáit), valamint szúnyoghálók és ablakpárkányok is rendelhetőek (belső műanyag és laminált faforgácslap, valamint külső húzott és hajlított alumínium). Ezeket a tartozékokat közvetlenül a termék mellett találja (a „Vásárlás tartozékokkal együtt” gombra kattintva).

 

Szüksége lehet a toktoldókra is

Szüksége lehet a toktoldókra is Felújítja a lakását és a régi ablakok eltávolítása után nagyobb rések keletkeztek az új ablak és a falnyílás között? Toktoldókat is forgalmazunk, amelyek egyszerűen az ablakhoz illeszthetőek. A PREMIUM ablakokhoz készült toktoldókat 80x30 és 80x50 mm méretben rendelheti meg. A toktoldóval akár két ablakot is összekapcsolhat. Ha redőnyt is vásárol, az ablak fölé is beépíthető.

Nem tudja, mit válasszon?

Elérhetőségi és számlázási adatok Már elolvasta a tanácsainkat, de még mindig nem biztos a választásban? Bártan vegye fel velünk a kapcsolatot: felhívhat, írhat e-mailt és weboldalunkon a chat is elérhető. Az ügyfélszolgálatunk minden hétköznap a szolgálatára áll.

Mire lehet még szüksége?

Professzionális műanyag ablak- és ajtókarbantartó készlet, megnöveli az élettartamot A legtöbb vásárlónk egyedül építi be a nyílászárókat. Hogy megkönnyítsük a munkát, a webshopunkban a beépítéshez szükséges összes segédeszközt megtalálja - ilyenek pl. a PUR habok, csavarok és a tokrögzítő fülek. A megfelelő karbantartó készlet használata is ajánlott, mivel a segítségével megnövelheti a nyílászárói élettartamát. A használatát a vasalat átkenésével együtt minden évben érdemes megismételni.

A beszállítóink a legjobbak közé tartoznak

Winkhaus GmbH & Co. KG (vasalatok a műanyag ablakokra és ajtókra) A nyílászáróink forgalmazását a csehországi állami minőségellenőrző intézet hagyta jóvá és adta ki a szükséges tanúsítványt. Csak ellenőrzött cégekkel és beszállítókkal működünk együtt, további információt itt talál.

 

Hasznos tippek

A nyílászárók beépítéséhez szükséges útmutatót itt találja

A nyílászárók beállításához szükséges útmutatót itt találja

További tanácsokat és útmutatókat itt talál

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző