00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Antracit műanyag ablak

Méretek és egyéb paraméterek szűrői

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator
Főként az új épületek esetében az antracit szín manapság divatosnak számít. A raktárunkon a legelterjedtebb méretekben tartunk egyszárnyú illetve kétszárnyú ablakokat, melyek antracit fa mintázatú profilból készülnek (a felület nem sima, láthatóan erezett). Az antracit fólia kívülről található, a belső oldaról az ablak fehér színű. Ezen ablakok kétrétegű szigetelő üveggel vannak ellátva, így a hőátbocsátási tényező Uw=1.3W/m²K

Amennyiben eltérő méretű vagy más tulajdonságú (például: háromrétegű szigetelő üveggel, meleg távratrókerettel esetleg mindkét oldalról antracit dekorral ellátott) ablakra van szükságe, a megrendelését az online konfigurátorunk segítségével hozhatja létre, ahol azonnal feltüntetjük a termék árát. A konfigurátorban az antracit szín két változatban is elérhető: fa mintázattal vagy homokfúvott felülettel.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző