00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

PVC pinceablakok

Méretek és egyéb paraméterek szűrői

Kategorie:

Szín:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!

A 3 kamrás OLIMPIA 60 AD profilból készült egyszárnyas műanyag ablakok fűtetlen terekbe, például pincékbe, műhelyekbe, garázsokba, kerti házakba, raktárakba vagy szezonálisan használt nyaralókba és nyaralókba készültek. Több mint 10 méret közül választhat, egyes ablakok csak bukók, mások oldalra nyithatók. Ha nem kell kinyitnia az ablakot, válassza a legolcsóbb lehetőséget - a fix ablakot. A sokoldalúság és a lehető legalacsonyabb ár érdekében a pinceablakok mindkét oldalán fehérek.

Pinceablakok raktáron

jednokřídlá plastová oknaNálunk nem kell heteket várnia. Annak köszönhetően, hogy Csehország egyik legnagyobb műanyag ablak raktárával rendelkezünk, öt napon belül ki tudjuk szállítani a pinceablakokat. De nem csak versenyképes árakat és gyors szállítást kínálunk. Az ügyfélszolgálaton képzett személyzet várja, akik hétfőtől szombatig tanácsokal látják el a kiválasztásról, a vásárlásról és az azt követő beépítésről. Ezenkívül mindent megkap, amire szüksége van a telepítéshez - rögzítőanyag és szerelési hab.

Olimpia profilrendszer

kování sklepního oknaA PVC pinceablakok 3 kamrás OLIMPIA 60 AD profilból készülnek, melynek beépítési mélysége 60 mm. Belül horganyzott megerősítéssel felszerelve Mind a szárnyak, mind a keretek modern, egyenes megjelenésűek (klasszikus típus).

A fix ablakok kivételével, minden termékben az AXOR Komfort Line univerzális vasalatokat használjuk. Magától értetődnek a biztonsági pontok és a nyolcszögletű zárócsap (gomba), amelyek növelik az ablak betörésállóságát. A helytelen kezelés ellen szintén tartalmaz biztonsági megoldást. A bukó és nyíló pinceablakok esetében mikroveniláció (mikro szellőzés 6 mm) lehetséges.

Standard kétrétegű üvegezés

okno do sklepa
Mivel ezeket a 3 kamrás ablakokat fűtetlen helyekre tervezték, szigetelő kettős üvegezést alkalmaznak Ug=1,1 W/m²K átviteli együtthatóval. Hőátadás a teljes ablakon keresztül Uw=1,4 W/m²K. Az üvegezés 600 méter tengerszint feletti magasságig történő használatra alkalmas.

Hasznos tippek

A nyílászárók beépítéséhez szükséges útmutatót itt találja

A nyílászárók beállításához szükséges útmutatót itt találja

További tanácsokat és útmutatókat itt talál

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző