00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Atipikus műanyag ablakok

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator
  • Pontosan az Ön elképzelései szerint legyártva.
  • Mindent egyszerűen kiválaszthat konfigurátorunkban.
  • Lehetősége nyílik reluxák, szúnyoghálók és ablakpárkányok rendelésére.
Sok lakás és ház úgy a városokban, mint vidéken atipikus alakzatú. Gyakran ezek történelmi jelentőségű épületek, de megtalálhatóak akár az újépítésű házaknál is, mint kiegészítő, mely az egyediségért felel. A mi kínálatunkban, vagy a konfigurátorban az ügyfeleinknek lehetősége nyílik megtervezni saját ablakukat, mint például boltíves, háromszög vagy kör alakú műanyag ablakot, anélkül, hogy egy vagyont fizetnének érte.

Az atipikus ablakokat nem az átalgos gyártósorokon gyártjuk, gyakran több manuális muškát igényel. Ebből kifolyólag az atipikus műanyag ablakok gyártása hosszabb időt vesz igénybe, általában 3-6 héttel kell számolni. A nem mindennapi ablakoknak például a körnek, nem kell feltélenül fixnek (nem nyithatónak) lennie, lehetőség van vízszintesen tokosztóval két részre osztani, és a felső részt bukóra gyártani. Ebben az esetben számolni kell a vasalatrendszer korlátozottságával. A kisebb átmérőjű nyílászárókat csak fixként tudjuk legyártani.

Az összes, általunk forgalmazott ablakhoz lehetősége nyílik modern, sötétítő reluxát , szúnyoghálót valamint ablakpárkányt rendelni – egyszerűen az adott termék oldalán kattintson a Vásárlás tartozékokkal együtt gombra és válassza ki a kívánt tartozékokat az új ablakához.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző