00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Ablakkilincsek műanyag ablakokhoz

A műanyag ablakkilincseket szintén árusítunk. Ez egyfajta kiegészítő, amely megváltoztathatja a szoba jellegét, ezért ügyeljen a kiválasztásukra. Ablakkilincseink univerzális formájúak, így a modern és klasszikus háztartásokba egyaránt alkalmasak. Kiváló minőségű vasalattal kombinálva biztosítják a zavartalan működést, valamint az ablak könnyű nyitását és zárását.

Biztonsági ablakkilincsek

Kínálatunkban akciós biztonsági- és zárható ablakkilincseket is talál. Mind a betörés elleni nagyobb védelem biztosítására, mind pedig gyermekbiztonsági eszközként szolgál, hiszen egy gyerek számára nagy kihívást jelent. Gondoljon csemetéi épségére, és rendelje meg ezeket a biztonsági kilincseket műanyag ablakaihoz.

A műanyag ablakkilincsek színei

Az ablakkilincsek alapkivitelben fehér vagy barna színben kaphatók. Felár ellenében ezüst vagy bronz is vásárolható. Válassza ki az ablakkilincs színét a nyílászáró színe szerint, de gondoljon az ablakpárkányok színére is. Ezen felül vegye figyelembe a lakás belső felszerelését is.

A kilincs és a vasalat egyszerű beállítása

Ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról (évi egyszer) és a vasalat beállításáról valalmint lekenéséről. Az utasításokat követve ezt Ön is el tudja végezni. Rendszeres beállítással megelőzheti az ablakok súlyosabb hibáit, és meghosszabbíthatja a vasalat élettartamát.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző