00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Milyen ablakpárkányt vásárolhat meg?

Az új műanyag ablakok mellé ablakpárkányt is rendelhet. A nálunk megvásárolható ablakpárkányokat a cseh DPLEX gyártja és a legminőségesebb anyagokat használják. Az ablakpárkányok minden követelménynek megfelelnek és az élettartamuk is hosszú.

A belső ablakpárkányok esetében 2 típus közül választhat - műanyag vagy faforgácslap. A külső ablakpárkányok húzott vagy hajlított alumíniumból készülnek.

Belső műanyag ablakpárkány

PVC parapet

A belső műanyag ablakpárkányok PVC-ből készülnek. Ez ugyanaz az anyag, mint amit az ablakok és ajtók gyártása során is használunk. Biztos lehet benne, hogy ellenáll a nedvességnek. A felületét dekorfóliával vonják be, ami ellenállóbb a karcolásokkal és az UV sugárzással szemben. A belső szerkezete kamrás, ami kitölti és megfelelő merevséget biztosít.

A műanyag ablakpárkányok előnyei a vízállóság, stabil szerkezet, nagyon jó hőszigetelési tulajdonság, merevség, állandó szín, egyszerű beépítés, ellenálló a vegyszerekkel szemben és újrahasznosítható. A hölgyek is kedvelik, mivel könnyen tisztítható a mindennapokon is használt tisztítószerekkel.

A belső műanyag ablakpárkányok 155 - 500 mm mélységben megvásárolhatóak és 7 szín közül választhat: diófa, bükkfa, fehér, szürke márványmintás, winchester, antracit és aranytölgy. Annak érdekében, hogy a szállítás során ne sérüljön meg, védőfóliával látjuk el.

További műszaki adatok:
A vízorr magassága: 40 mm, az ablakpárkány magassága 20 mm. Az ablakpárkányok 6 000 mm hosszal készülnek és a vásárló kérése alapján méretre szabhatóak.

A belső műanyag ablakpárkányok színválasztéka

Fényképek

Útmutató a műanyag ablakpárkányok beépítéséhez

Belső DTD (laminált) faforgácslap könyöklők

vízorral

Ha különleges megoldásra vágyik, a figyelmébe ajánljuk  a faforgácslapból készült ablakpárkányokat. Ezek nedvességálló DTD lapokból készülnek laminált felülettel, ami ellenálló a legtöbb vegyszernek és a magasabb hőmérsékletnek. Az alsó réteg húzáselleni fóliával ellátott, ami végi az ablakpárkányt az eldeformáládástól. A végzárók műanyagból készülnek. A DTD ablakpárkányok beépítése és karbantartása egyszerű, nagyon szépek, a színük és anyaguk ellenállóak az UV sugárzással és a vegyszerekkel szemben.

A DTD ablakpárkányok 150 - 800 mm mélységgel vásárolhatóak meg és 7 szín közül választhat: fehér, szürke márvány, aranytölgy, cseresznye, világos tölgy, bükk és diófa. Annak érdekében, hogy a szállítás során ne sérüljön meg, védőfóliával látjuk el.

További műszaki adatok:
Magasság: 19,8 mm
Vízorr: magassága 38 mm, vastagsága 25 mm
Az ablakpárkányok 6 000 mm hosszal készülnek és a vásárló kérése alapján méretre szabhatóak.

A belső DTD ablakpárkányok színválasztéka

Útmutató a DTD ablakpárkányok beépítéséhez

Külső ablakpárkányok húzott alumíniumból

Parapet hliníkový tažený

A figyelmébe ajánljuk a húzott alumíniumból készült ablakpárkányokat, amelyek ellenállóak az időjárás viszonytagságaival szemben. Az extrudált alumíniumprofil vastagsága 1,2 - 3,5 mm, a felülete eloxált és lakkozott. A húzott alumíniumból készült ablakpárkányok a hosszú élettartammal is kitűnnek. Annak érdekében, hogy a szállítás során ne sérüljön meg, védőfóliával látjuk el. A termék mellé műanyag és alumínium végzárókat, csavarokat és takarósapkákat is csatolunk.

A 70/90 mm széles alumínium ablakpárkányokhoz a gyártó csak 110 mm-es végzárókat kínál. Ezért beépítés előtt le kell rövidíteni őket.

A húzott alumíniumból készült külső ablakpárkány 50 - 400 mm mélységgel vásárolhatóak meg és 6 színből választhat: fehér RAL 9016, barna RAL 8019, bronz elox C33, antracit RAL 7016, aranytölgy és ezüst elox.

További műszaki adatok:
Az ablakpárkányok 6 000 mm hosszal készülnek és a vásárló kérése alapján méretre szabhatóak.

Útmutató a húzott alumíniumból készült külső ablakpárkányok beépítéséhez

Kűlső ablakpárkány hajlított alumíniumból

Parapet hliníkový ohýbaný

Ha kedvezőbb áron szeretne minőséges kültéri ablakpárkányt vásárolni, válassza a hajlított alumíniumot. A profil vastagsága 0,8 mm. A felülete mindig lakkal kezelt. Annak érdekében, hogy a szállítás során ne sérüljön meg, védőfóliával látjuk el. A termék mellé műanyag és alumínium végzárókat, csavarokat és takarósapkákat is csatolunk.

A 90 mm széles alumínium ablakpárkányokhoz a gyártó csak 110 mm-es végzárókat kínál. Ezért beépítés előtt le kell rövidíteni őket.

A hajlított alumíniumból készült külső ablakpárkány 90 - 400 mm mélységgel vásárolhatóak meg és 5 színből választhat: fehér RAL 9016, barna RAL 8019, bronz elox C33, antracit RAL 7016, aranytölgy

További műszaki adatok:
Vízorr: 25 mm, dőlésszög: 5°
Az ablakpárkányok 6 500 mm hosszal készülnek és a vásárló kérése alapján méretre szabhatóak.

Fényképek

Útmutató a hajlított alumíniumból készült külső ablakpárkányok beépítéséhez

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző