00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Műanyag ablakok oromzatra

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator
Műanyag ablakra van szüksége az oromzathoz? Mivel ezek a többnyire atipikus formájú (háromszög, félkör, ...) ablakok az állandó kínálatunkban nincsenek, csupán méretre tudjuk legyártani Önnek. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Választhatja a PREMIUM profilt, amely alapfelszereltségként dupla üvegezésű, vagy a drágább REHAU Synego AD profilt háromrétegű üveggel. Mindkét profil 80 mm-es építési mélységgel és a német Winkhaus gyártótól származó, egész kerületen végigfutó vasalattal rendelkezik. A műanyag oromzati ablakok 29 színben kaphatók (11 standard, 18 feláras), így modern és rusztikus otthonokba egyaránt alkalmasak.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző