00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info

Az egyszárnyú műanyag ablakok mind családi, mind apartmanházakban használhatók, úgy az új épületekben, mind a rekonstrukciók során. Nálunk raktárból rendelheti őket, így nem kell sokáig várni. Ezenkívül valóban alacsony árakat tudunk ajánlani a magas minőség fenntartása mellett. Fő előnyeik a problémamentes működés, a hosszú élettartam és a fűtési költségek csökkentésének lehetősége.

Egyszárnyú műanyag ablakok PREMIUM: nyíló-bukó ablakok

Egyszárnyú műanyag ablakok PREMIUM: nyíló-bukó ablakokKínálatunkban az egyszárnyúként megjelölt műanyag ablakok mind nyíló és bukó/szellőző funkcióval is rendelkeznek, ezért kinyithatóak és lebillenthetőek. Minden ablakban megtalálható az ún. résszellőzés. A műanyag ablakok ezen csoportjának alapvető felosztása a bal és jobb oldali nyitás lehetősége. Mindkét változatban különféle méretek széles választéka érhető el. Az egyszárnyú műanyag ablak maximális ajánlott szélessége kb. 1400 mm (az ablak magasságától függően).

Egyszárnyú ablak PREMIUM: bukó

Az egyszárnyú ablakok közé soroljuk az úgynevezett bukó ablakokat. A kisebb méretű műanyag ablakok csak bukó funkcióval rendelkeznek. Ideálisak kisebb helyiségekbe történő beépítéshez, ahol nincs igény annyi napfényre, mint például a pincék, fürdőszobák vagy kamrák. A bukó ablak minimális lehetséges szélessége és magassága kb. 400 mm. Szükség esetén ezen ablakok is teljesen kinyithatók/ledönthetők (például mosáskor) - csak biztosítsa ki a zárat.

Mennyi pénzt spórolhat az új ablakokkal?

Ez egy lényeges kérdés, mert sok vásárló pont azért dönt az őj ablakok megvásárlása mellett, hogy energiát takarítson meg. Nézze meg közelebbről.

Még jól jöhet


Ne feledkezzen meg a beszereléstechnikai eszközökről sem. Hosszú távon nagy segítség lesz az ablakokhoz és ajtókhoz tartozó karbantartási készlet is.

Színes kivitel

Az egyszárnyú műanyag ablakokat nemcsak fehér színben, hanem különféle dekorokban és színekben (mahagóni, dió, aranytölgy, sötét tölgy, csokoládébarna, ...) is megrendelheti. Alternatív megoldásként választhat modern szürke vagy antracit dekorációt is. Minden dekoráció megrendelhető vagy csak az ajtó külső részére (felár kb. 20%), vagy mindkét oldalra - kívülről és belülről (felár kb. 38%). Minden fehér ablak megvásárlása esetén az ár tartalmaz egy elegáns fehér alumínium kilincset, és egy díszített barna alumínium kilincset. Felár ellenében bronz vagy ezüst kilincs is kapható.

Modern profilok

Alapkivitelben modern, lekerekített kivitelű ablakokat szállítunk kiálló szárnyakkal, amelyek megakadályozzák a víz beömlését heves esőzések idején. A profilok 6 légkamrás rendszerből készülnek, 80 mm építési mélységgel. Acéllal vannak megerősítve, ami megakadályozza a profilok deformálódását. Ez együtt jár a keretek hosszú távú tökéletes tapadásával és az energiaköltség-megtakarítással.

 Időtálló vasalat

Mit várhatunk az ablakvasalttól? Azt, hogy az ablak ne akadjon el, és lehetővé tegye az ablak könnyű nyitását és zárását. Ezt úgy érjük el, hogy egy minőségi német gyártót választottunk. Ezenkívül a Winkhaus activPilot vasalatok jelentősen csökkentik a betörés kockázatát és garantálják az egyszárnyú műanyag ablakok hosszú élettartamát. Elegendő biztonsági és beállítási pontot tartalmaz.

Minőségi üvegezés

Kétrétegű vagy háromrétegű üvegezés? A standard változatban kettős üvegezést kínálunk, de a konfigurátorban választhat hármas üvegezést, amely különösen alkalmas alacsony energiafelhasználású házakhoz, vagy egyszerűen csak ott, ahol maximalizálni szeretné az ablak hőszigetelő tulajdonságát. A szokásos dupla üvegezésű tároló ablakaink teljes hőátbocsátási tényezője Uw = 1,3 W / m²K. Hármas üvegezéssel ezen tényező elérheti a Uw = 0,85 W / m²K értéket. A továbbfejlesztett üvegezett keret minimalizálja az ablak párásodását.

Kérésre lehetőség van átlátszó katedrál üveg megrendelésére a szokásos átlátszó üveg helyett - a leggyakrabban használt dekoráció a kéreg vagy csincsilla mintázat. Ez különösen jellemző azokra az ablakokra, amelyek például a fürdőszobába vezetnek, és ahol lényeges az intimszféra. A raktáron lévő árukon túl minden változtatás könnyen elvégezhető a "Tervezd meg a saját ablakodat" funkcióval.

Tömítés

Az egyszárnyú műanyag ablakok kettős ütköző tömítéssel vannak ellátva, amely EPDM típusú, nagyon rugalmas anyagból készül. Ez a tömítés kopás esetén lecserélhető. Speciális hornyokba van beépítve, és jelentősen minimalizálja a hőveszteséget.

Az ablakok és erkélyajtók összekapcsolása

Csatlakoztatható-e műanyag ablak egy erkélyajtóhoz? Igen. Ugyanazon 80 mm-es építési mélységnek köszönhetően nem probléma a PREMIUM termékeket egymással összekötni és így bármilyen ablakot, erkélyt vagy mellékbejárati ajtót kialakítani. Kisebb egységek létrehozásához egyszerű "H" soroló használható, nagyobb egységek felépítéséhez válassza a statikai sorolót.

Tartozékok az ablakhoz?

Ahhoz, hogy az ablak tökéletes legyen, és valóban teljesítse az összes funkciót, amire szüksége van, további ablaktartozékot kínálunk. Minden ablakhoz rendelhet modern, teljes árnyékolású, oldalsó lánccal kezelhető reluxát, szúnyoghálót vagy új beltéri, illetve kültéri ablakpárkányt. A nagyobb biztonság érdekében vásárolhat zárható ablakkilincset és gyermekzárral ellátott kilincset. Egyszerűen kattintson a "Tartozékok vásárlása" gombra a termék részleteiben, és válassza ki az új ablakhoz a megfelelő kiegészítőket.

Hasznos tippek

A nyílászárók beépítéséhez szükséges útmutatót itt találja

A nyílászárók beállításához szükséges útmutatót itt találja

További tanácsokat és útmutatókat itt talál

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző