AKCIÓ: 30% kedvezmény a szállításra 2021.04.30-ig. További információkat itt talál.
Szállítás és személyes átvétel
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Szállítás és személyes átvétel

Szállítási módok

Személyes átvétel - Kuřim, Tišnovská 2029/51

A legolcsóbb szállítási mód. A raktáron lévő ablakokat és ajtókat a megrendelés leadása és visszaigazolása után akár azonnal átveheti a munkaidőnkön belül. Kérjük, hogy legkésőbb zárás előtt 15 perccel érkezzen meg. A személyes átvétel természetesen ingyenes. Az áru kiadásánál kényelmesen leparkolhat, az átvételkor készpénzzel és kártyával is fizethet (amennyiben a megrendelését nem fizette ki előre), majd aláírja az átvételi bizonylatot és átadjuk Önnek a megvásárolt termékeket. Az egész folyamat a megrendelés méretétől függően általában 10-30 percet vesz igénybe.

 

A raktárunk munkaidejét és címét ITT találja.

Házhozszállítás

A legkényelmesebb szállítási mód. A megrendelését az előkészítése után 3 munkanapon belül elszállítjuk a raktárunkból. Ez után a futárszolgálat a legtöbb esetben 2 munkanapon belül házhozszálljtja a megadott címére. A kiszállítás előtt a futárszolgálat felveszi Önnel a kapcsolaot a megadott telefonszámon.

A megrendelés feldolgozásáról folymatosan értesítjük Önt a megadott e-mail címén. Így mindig tudni fogja, milyen státuszban van a rendelése és mikor hagyja el a raktárunkat. A szállítási módot (a Személyes átvételt és Házhozzsállítást) a kosárban jelölheti meg. A házhozszállítás esetén adja meg az irányítószámát, majd válassza ki a települést.

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek