AKCIÓ: 20% kedvezmény a szállításra 2021.06.30-ig. További információkat itt talál.
Fizetési lehetőségek
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Fizetési lehetőségek

Fizetés készpénzben
Személyes átvétel és házhozszállítás esetén is fizethet készpénzben (vagy 100% fizetés bankszámlára - lásd lejjebb). Ebben az esetben az áru átadásakor történik (a ratárunkban, vagy a futárnál).

Személyes átvétel esetén a raktárunkban elfogadott pénznemek: HUF, CZK, EUR. Házhozszállítás esetén a fizetés abban a pénznemben történik, amelyben a rendelés leadása is történt. 

Személyes átvétel esetén a raktárunkban bankkártyával, okosórával és telefonnal is csak CZK pénznemben fizethet.
Egyedi nyílászárók megrendelése esetén a 30%-os előleg befizetése után kezdődhet el a gyártása (banki utalással). A raktáron lévő termékek esetében nem szükséges előleget fizetni.

VÁLASZTHATÓ - 100% fizetés előre (egyedi megrendelések esetén)A megrendelés utolsó lépése során választhatja a 100% előre fizetést is. Ebben az esetben további 2% kedvezményt adunk a teljes összegből. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, a számlát e-mailben küldjük el. A fizetés után amint megérkeznek a raktárunkba a termékek, azonnal kiszállítjuk. Személyes átvétel és házhozszállítás esetén sem lesznek további költségei és nem kell fizetnie, a számlán 0 HUF lesz feltüntetve.

Amennyiben a megrendelés 100%-át szeretné fizetni a raktáron lévő nyílászárók megrendelése esetén is (ebben az esetben nem kell előleget fizetnie), vegye fel velünk a kapcsolatot a megrendelés leadása után és a kiállított számlát elküldjük Önnek e-mailben.
 

Látogasson el személyesen
a bemutatótermünkbe
5 európai országban is megtalálhat minket
54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek