00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info
Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator

Egyszárnyú erkélyajtókFelújítja otthonát és szép teraszajtóra van szüksége? Ebben az esetben egyszárnyú teraszajtóink biztosan felketik az érdeklődését. Raktárunkon többtíz darabot tartunk balos és jobbos kivitelben is. Abban az esetben, ha például antracit színben, vagy katedrál üveggel ellátott ajtót szeretne vásárolni lehetősége nyílik konfigurátorunkon keresztül gyorsan és egyszerűen megtervezni saját erkélyajtóját. Ebben az esetben a gyártás és szállítás körülbelül egy hónapot vesz igénybe.

Kiváló ár/érték arány

Kiváló ár/érték arány Egy nagy raktárat működtetünk a Brünn (Brno) melleti Kuřimban. A nyílászárók számát tekintve a legnagyobb raktárhelyiséggel rendelkezünk Csehországban. Ennek köszönhető az egyszárnyas erkélyajtóink kedvező ára, valamint az, hogy akár néhány nap alatt le tudjuk szállítani őket. Az alacsony ár természetesen nem megy a termékeink minőségének rovására. Nyílászáróinkat a dán DOVISTA holdingtól, a vasalatrendszert a német Winkhaus vállalattól szerezzük be. Több százan vásárloltak már nálunk, számtalan pozitív visszajelzést kaptunk.

Az ajtók kiváló minőségű műanyagból készülnek

Az ajtók kiváló minőségű műanyagból készülnekAz egyszárnyú terasztajtóink 80mm beépítési mélységgel, valamint 6 kamrás profillal rendelkeznek. A keret egész kerülete egy-két milliméter vastagságú cinkezett acél merevítéssel van felszerelve, mely ellenálló a rozsdásodással szemben. A gondosan megtervezett belső kamrarendeszer biztosítja a stabilitást valamint szilárdságot.

Klasszikus és Round line kivitelben

Klasszikus és Round line kivitelben Az egyszárnyú teraszajtóink két féle kivitelben elérhetőek.A klasszikus verzió szárnya egyenes, míg a round line teraszajtók lekerekített szárnnyal rendelkeznek. A második verzió nem csak esztétikusabb, hanem praktikusabb is. A szárnyon tulajdonképpen egy csurgó alakul ki, melynek köszönhetően csökken a beázás veszélye.

Nem csak fehér, de famintás és antracit színben

Nem csak fehér, de famintás és antracit színbenA raktáron lévő erkélyajtóink közt talál fehér, antracit és arany tölgy színűt is. Ez viszont nem azt jelenti, hogy más féle színben ne tudnánk legyártani. A konfigurátorunkon keresztül különböző színekből válogathat, mint például az antracit vagy különféle fa utánzatokból, mint a mahagóni vagy dió.

Jó minőségű német vasalatrendszer

Jó minőségű német vasalatrendszerA PREMIUM egyszárnyú teraszajtók egész kerületen végigfutó vasalatrendszerrel van ellátva. A vasalatrendszert németországi Winkhaus vállalattól szerezzük be (activPilot sorozat). Az ajtók megerősített pántokkal vannak felszerelve, amelyek a hibás manipulációt hivatottak megakadályozni.

Standard kétrétegű üveg, személyre szabott háromrétegű

Standard kétrétegű üveg, személyre szabott háromrétegű A PREMIUM egyszárnyú, standard kértéregű izolációs üveggel ellátott erkélyajtóink hőátbocsátása Uw= 1,2 W/m²K. Energiatakarékos vagy passzív energiafelhasználású ház esetében kofigurátorunkon keresztül lehetősége nyílik háromrétegű üveggel ellátott nyílászárót választani, melynek köszönhetően még jobb hőátbocsájtási értékek érhetőek el. A melegperemes távtartókeret megelőzi a párásodást. Az ajtók része a kétszintes beépített cserélhető EPDM tömítés, mely előnyei közé tartozik az időtállóság, valamint az ellenállóság az időjárási viszontagságokkal szemben. Ajtóink évek múltán is tökéletesen tömítenek.

A kilincs és az erkélyajtó fogantyú is a csomag részét képezi

A kilincs és az erkélyajtó fogantyú is a csomag részét képezi Az ajtóink ára magában foglalja a kilincset és a kinti erkélyajtó fogantyút is. Természetesen a csomag részét képezi a huzatzár, pánttakaró készlet az ajtó színében valamint a 30mm-es párkányfogadó profil. Az erkélyajtókat egyenesen házhozszállítjuk, de lehetőséget biztosítunk a Brünn (Brno) melletti, kuřimi (Csehország) székhelyünkön való személyes átvételre.

Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal

Kontaktujte nás Mi nem csak nyílászárókat árusítunk, hanem készségesen segítünk is a megfelelő termék kiválasztásában. Amennyiben nem biztos a dolgában, és segítségre lenne szüksége kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig elérhető.

Nem csak raktárral, de ShowRoommal is rendelkezünk

Nem csak raktárral, de ShowRoommal is rendelkezünk Az internetes vásárlás nem a szívügye, és inkább élőben is megtekintené termékeinket? Semmi gond. A Brünn melleti Kuřimban található székhelyünkön nem csak a raktárunk, hanem egy modern showroom is várja, ahol ablakaink, ajtóink reluxáink, ablakpárkányaink és szúnyoghálóink is megtekinthetőek. Természetesen nem hiányozhatnak a képzett, segítőkész munkatársaink sem.

Mivel egészítse ki rendelését?

Mivel egészítse ki rendelését? A mi célunk, hogy segítsünk azoknak, atik önerőből szeretnék beépíteni a tőlünk vásárolt termékeket. Ezért az e-shopunkban széles körű választékban megtalálhatóak a beszereléshez szükséges anyagok, mint például a szerelőhabok és ragasztók, tokrögzítő csavarok és tokrögzítő fülek. Tisztában vagyunk vele, hogy a beszerelés után a hosszú élettartam érdekében a műanyag erkélyajtók ápolásra szorulnak, ezért kínálatunkban megtalálható egy professzionális műanyag ablak- és ajtókarbantartó készlet. A nyílászárók karbantartását évente ajánlott megismételni.

Az erkélyajtó egyszerűen sorolt szerkezetbe instalálható az ablakkal

Snadné propojení balkonových dveří s oknem Gyarkan előfordul, hogy az erkélyajtó mellett egy ablak is kap helyet. Annak köszönhetően, hogy a PREMIUM erkélyajtóink ugyanolyan szerkezeti vastagsággal rendelkeznek, mint az általunk forgalmazott műanyag ablakok, a sorolás nagyon egyszerű, csak H soroló profilra lesz szüksége, mely megtalálható kínálatunkban.

Megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt

Spolupráce s kvalitními dodavateli Teljes vállszélességgel kiállunk termékeink minősége mellett, ezért csakis megbízható, több évtizedes tapasztalattal rendelkező beszállítókkal dolgozunk együtt. Ezt bizonyítja csehországi állami minőségellenőrző intézet és az APEK által kiadott tanusítvány.

 

Hasznos tippek

Részletes útmutató önerős ablak- és ajtószereléshez

Útmutató a műanyag ablakok és ajtók kezeléséhez és beállításához

Az útmutatók szekcióban még több különféle tanács és eljárás található

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző