00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Legolcsóbb műanyag ablakok raktáron

Kategorie:

Üveg:

Nyítás:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info
A lehető legolcsóbban szeretne műanyag ablakokat vásárolni? Nincs ezen semmi fuksa, hiszen spórolni mindenki szeret. Viszont mindenki kicsit máshonnan közelíti meg. Valaki a hosszú élettartam érdekében a drágább terméket vásárolja meg, míg más inkább az alacsonyabb árút.

Sokan úgy gondolkodnak, hogy érdemesebb megvásárolni egy drága terméket, hiszen pénztárca kímélőbbnek tartja, ha nem kell folyton a felujítással foglalkoznia. Ám nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy minél drágább valami, annál jobb minőségű. A termékek gyakran feleslegesen túlárazottak, az ár/érték arány pedig nem megfelelő.

Hogyan spóroljon a legolcsóbb műanyag ablakokkal?

Ha a mi műanyag ablakainkra esik a választása, nem kell félnie attól, hogy az olcsó ablakokkal rosszul jár. A legdrágább termék megvásárlása nem garantálja a hosszútávú funkcionalitást. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a minőségi terméknek nem feltétlenül kell drágának lennie.

Az Ön fontossági sorrendje határozza meg, mit tart előbbrevalónak. Ha a lehető legolcsóbb műanyag ablakokat szeretné megvásárolni a legkedvezőbb vételárral és az energiatakarékosság másodrendű, nyugodtan válasszon a raktáron lévő termékeink közül olyat, mely a legkevésbé terheli meg pénztárcáját. Ezek a nyílászárók is évtizekeken keresztül szolgálni fogják.

Viszont, ha még több pénzt szeretne megtakarítani az energiafogyasztáson, háromrétegű izoláló üveggel ellátott ablakokat rendeljen. Ezek használatával a lehető legjobb hőáteresztési koeficienst érhetjük el – akár Uw-0,85W/m²K. Ez nagyobb kiadást jelenthet a kezdeti beruházáskor, viszont főként az energiatakarékos, passzív házaknál ez a döntés kulcsfontosságú lehet a jövőbeni megakarítás érdekében.

A legolcsóbb ablakaink előnyei:

  • Több éves tapasztalat.
  • Igazolt beszállítók.
  • Minőségi vasalatrendszer.
  • Kedvező árak.
  • Garancia vállalás.
  • Raktáron lévő termékek – gyors szállítás.
  • Akciók és kiárusítások.

Mi befolyásolja a műanyag ablakok árait

Oldalunkon széles körű olcsó műanyag ablakokból választhat. A kedvező árat a magas számú megrendeléseinknek köszönhetjük, valamint annak, hogy közvetlenül a gyártóktól rendelünk. Ez az oka annak, hogy a kiváló minőség mellett alacsonyabban tudjuk tartani árainkat, mint a konkurens cégek. Továbbá lehetősége nyílik megtakarítani a beszerelés árát- a műanyag ablakokat akár Ön is egyszerűen és gyorsan be tudja szerelni. Ennek érdekében összeállítottunk néhány praktikus és hasznos útmutatót.

Amennyiben nem talál a rakáron lévő termékeink között megfelelőt, használhatja konfigurátorunkat, melyben saját elképzelései alapján hozhat létre nyílászárókat.

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző