00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Kategorie:

Üveg:

Méretek:

Más méretet szeretne?
Hozza létre!
AKCIÓ
Reluxák Ajándékba
00Napok00Órák00Percek00MásodpercekMinden ablakhoz, ajándékként, belső reluxát adunk ingyen.Több info
Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Más méretre, színre vagy üvegezésre van szüksége?

Hozza létre az Ön igényeinek mindenben megfelelőt!
Egyszerűen, gyorsan és azonnali árkalkulációval.

Konfigurator

Kétszárnyú erkélyajtókAmennyiben erkélyajtóra van szükége, és nem szeretne egy vagyont fizetni a manapság felkapott tolóajtókra, válasszon a pénztárcabarát kétszárnyú műanyag erkélyajtóink közül. Nem csak esztétikus megoldás, hanem jóval olcsóbb is. Minden ajtónk befelé nyílik, valamint középen nem rendelkezik tokosztóval, így kinyitáskor nagy nyílás keletkezik.

 

Széles körű választékot kínálunk konfigurátorunk segítségével

Kétszárnyú erkélyajtókA legkeresettebb méretű és típusú ajtókat természetesen raktáron tartjuk, amennyiben nem találna Önnek megfelelőt, kérjük használja konfigurátorunkat, melyben személyre szabhatja az egyes paramétereket. Nem csak a méreten nyílik lehetősége változtatni, hanem más színt, üveg típust, izoláló háromrétegű üveget, falcmerevítőt, felül,- és oldalvilágítót is választhat.

Akadálymentesített bejárat

Akadálymentesített bejáratA bejárat lehet akadálymentesített. A konfigurátorunkon keresztül kiválaszthat alacsony alumínium küszöböt, mely csak 1,5 centiméter magas. A raktárunkon tartott műanyag ertkélyajtók esetében ez a magasság 6,5 centiméter. A gyártás és szállítás méretre gyártott termék esetében általában 28 munkanapot vesz igénybe.

Kiváló ár-érték arány

Kiváló ár-érték arány Amennyiben a raktáron lévő termékeinkre esik a választása, képesek vagyunk néhány nap alatt leszállítani, és Ön biztos lehet benne, hogy a lehető legkedvezőbb áron vásárolja meg. Az alacsony ár nem azt jelenti, hogy megfeledkeztünk volna a minőség fontosságáról. Termékeink a dán DOVISTA holdingtól származnak, a teljes kerületű activ Pilot vasalatot a német Winkhaus gyártja. Sőt, a mi vállalatunk termékeink minőségét ZSTV Zlín Független Állami Minőségellenőrző Intézettel vizsgáltatja be.

Műanyag erkélyajtóink merevítéssel rendelkeznek

Műanyag erkélyajtóink merevítéssel rendelkeznekAz általunk forgalmazott kétszárnyú erkélyajtók akárcsak a PREMIUM műanyag ablakok 80 milliméteres beépítési mélységgel és 6 kamrás profillal rendelkeznek. A keret és a szárny egész kerületén 1-2 mm-es cinkezett acél merevítők futnak, melyek ellenállóak a rozsdásodással szemben. A kamrák gondos kialakítása biztosítja a megfelelő szilárdságot és stabilitást.

Egyenes és lekerekített profil is elérhető

K dispozici je rovný i zaoblený profilAmennyiben a kétszárnyú erkélyajtót konfigurátorunkon keresztül rendeli meg, lehetősége nyílik klasszikus – egyenes szárnyú, vagy lekerekített – round line profilú változatot választani. Tapasztalatinkból kiindulva a round line, azaz lekerekített típust ajánljuk, mivel a szárny csurgót képez, ennek köszönhetően heves esőzések esetében csökkenti a beázás esélyét. 

Többféle fa minta, valamint antracit szín is elérhető

Többféle fa minta, valamint antracit szín is elérhetőA kétszárnyú erkélyajtóink, a Brünn melletti, kuřimi raktárunkon leggyakrabban fehér, antracit és arany tölgy színben találhatóak meg. Amennyiben más színű erkélyajtóra lenne szüksége, kérjük használja konfigurátorunkat. Jelenleg 11 féle színből és fa mintázatból választhat: fehér, arany tölgy, antracit fa mintázattal, sötét tölgy, mahagóni, világos szürke, dió, csokoládébarna, winchester, antracit homokfúvott felülettel, fekete ulti matt. A színes profil lehet mindkét feléről, vagy csak a külső felén ahol a belső ajtófelület univerzális fehér színű.

Kiváló minőségű activPilot vasalatrendszer

Kiváló minőségű activPilot vasalatrendszer Annak érdekében, hogy az ekélyajtók időtállóak legyenek fontos, hogy minőségi vasalattal legyenek felszerelve. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a PREMIUM ablakaink és ajtóink vasalatrendszere kizárólag az 1854-ben alapított német Winkhaus vállalattól származik. Az activPilot sorozatú vasalatrendszer az ajtók egész kerületén megtalálható, 25 000 ciklusú ellenállóképességgel büszkélkedhetnek. Az ajtók megerősített pánttal valamint a hibás manipulációt meglezőző biztonsági rendszerrel vannak ellátva.

Az energiatakarékos házakhoz lehetőség van háromrétegű üveg rendelésére

Az energiatakarékos házakhoz lehetőség van háromrétegű üveg rendelésére A PREMIUM kétszárnyú erkélyajtók, melyeket raktárunkon tartunk, standard kétrétegű üveggel hőátadási koeficinse Ud=1,2 W/m²K. Abban az esetben, ha alacsony energiafehasználású házat épít konfigurátorunkon keresztül háromrétegű üveget is kiválaszthat, melynek hőátadási tényezője Ug= 0,6. Amennyiben nem átlátszó üvegezést szeretne itt lehetősége nyílik katedrál üveget is hozzáadni a termékhez. Az erkélyajtó részét képezi a cserélhető EPDM szigetelés is, mely ellenálló az öregedéssel valamint az időjárási viszontagságokkal szemben. Az ajtó tökéletesen tömít éveken keresztül.

Az erkélyajtók ára a kilincset és a fogantyút is tartalmazza

Az erkélyajtók ára a kilincset és a fogantyút is tartalmazza Az ár a raktáron lévő és a méretre szabott kétajtós erkélyajtók esetében is tartalmazza a tartozékokat. Konkrétan a huzatzárat, komplett pánttakaró szettet az ajtó színében, 5 kamrás alátét (párkányfogadó) profilt, mely 30 mm magasságú. Továbbá alumínium kilincset a belső oldalon, valamint fogantyút a külső oldalon, mely az egyszerű behúzásért felel. A műanyag erkélyajtókat egyenesen házhoz tudjuk szállítani, vagy lehetőség van a személyes átvételre a Brünn melletti kuřimi (Csehország) raktárunban.

Egyszerű erkélyajtó és ablak összeillesztés

Egyszerű erkélyajtó és ablak összeillesztésTetszenek Önnek a nagy üvegfelületek? Nem jelent problémát! A PREMIUM erkélyajtóink és a műanyag ablakaink szerkezeti vastagsága megegyezik, ennek köszönhetően lehetősége nyílik sorolt szerekezetet kialakítani. Ehez csak egy egyszerű soroló (H) profilra lesz szüksége, melyet megtalál kínálatunkban.

Roluxák és szúnyoghálók is hozzárendelhetőek

Roluxák és szúnyoghálók is hozzárendelhetőek Az erkélyajtóinkal együtt e-shopunkban lehetősége nyílik reluxák és praktikus szúnyoghálók vásárlására is. Konfigurátorunkban széles körű színválaszték közül válogathat, valamint azt is megszabhatja, melyik ablakra szeretné a reluxát illetve szúnyoghálót illeszteni. 

Mivel egészítse ki rendelését?

Mivel egészítse ki rendelését?A vásárlóink nagy része önerőből építi be a termékeinkeinket. Kínálatunkban megtalálja a beszereléshez szükséges anyagokat, mint a szerelő habokat, tömítőanyagokat, tokrögzítő csavarokat és tokrögzítő füleket. Továbbá kínálatunkban megtalálható egy ajtó és ablak karbantartó készlet, melynek köszönhetően meghosszabbíthatja a nyílászáró élettartamát valamint újszerű küllemét. A nyílászárók karbantartását évente ajánlott megismételni.

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére állTisztában vagyunk vele, hogy az erkélyajtók kiválasztása nem mindenkinek egyszerű feladat, ezért ügyfélszolgálatunk hétköznaponként készségesen a rendelkezésére áll. Felveheti velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben valamint személyesen is – a kuřimi székhelyünkön.

Hasznos tippek

Részletes útmutató önerős ablak- és ajtószereléshez

Útmutató a műanyag ablakok és ajtók kezeléséhez és beállításához

Az útmutatók szekcióban még több különféle tanács és eljárás található

Érdekes videókat forgattunk ÖnöknekGaranciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző