00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Bukóablak teljes lehajtását bemutató rövid videó

Sokan kérdezik tőlünk, hogy hogyan lehet teljesen lehajtani a bukóablakot. Ezért készítettünk egy rövid bemutató videót róla. A segítségével Ön is könnyen és gyorsan megbirkózik vele.

Egyszerűen csak akassza ki a szárny felső részét, ami a szárnyat tartja. Ahogy a videón is látható, csak egy kicsit kell elmozdítani a kiakasztáshoz, nem szabad teljes bukó állásba kinyitni. 
Ez után egyszerűen hajtsa le a szárnyat vízszintes állásba.
 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző