00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Nanofiber szúnyogháló

Nanofiber szúnyogháló

Szakértői tanácsadás

P-H 8:30–16:00, SZO 8:00–12:30

+36 1 490 0176

info@ablakok-raktarrol.hu

Termékkód:manual_RWM

Modern ablakháló nanoszálas membránnal

A szokásos szúnyoghálók csak megakadályozzák a rovarok berepülését, de a piacon megjelenő újdonság - a RESPILON nanoszálas membránnal rendelkező ablak (5. generációs RESPILON ablakmembrán) - nem engedi be a szmogot, a pollenrészecskéket, a poratkákat, a légköri penészt, a spórákat. a szúnyogok és egyéb rovarok mellett.gomba és por szemcséket. Ezen felül a cigarettafüst átjutását is csökkenti.

A szövésmentes anyagból és nanoszálas membránból készült speciális hálót csupán az általunk árusított egyszárnyú és tokosztó oszloppal rendelkező többszárnyú ablakokhoz szállítjuk. Ha felkeltette az érdeklődését, töltse ki a nyomtatványt, amelyben kiválaszthatja a háló méretét és színét. A maximális lehetséges szélesség 1,5 méter. A nanoszálaknak köszönhetően a RESPILON hálónak kisebb a fényáteresztése (EN ISO 13468-2: 2016 - 53,40%) és alacsonyabb a légáteresztő képessége (DIN EN ISO 9237: 1995-2 - 2,736 l / m2 / s) a normál szúnyoghálókhoz képest.

UV sugárzás elleni védelem

A háló hatékonyságát a brünni Mérnöki Vizsgálati Intézet támasztotta alá (lásd a képgalériában található igazolást). Így az ablakot gondolkodás nélkül egész nap nyitva hagyhatja, miközben a lakásban tiszta marad a levegő. A membránnak köszönhetően sokkal kevesebb por ül le a háztartásban, így nem kell olyan gyakran takarítania sem. Az esővíz szintén nem jut át a RESPILON hálón, valamint véd az UV sugárzástól is.

Nagy segítség az allergiások és a szennyezett területeken élők számára

A szmog, az allergének és az irritáló pollen nélküli tiszta levegőt biztosan mindenki értékelné, de a modern nanoszálas membránnal ellátott ablakhálókat főként az allergiával, asztmával küszködőknek, szennyezett területeken élőknek, időseknek, gyermekek, várandós Nanek, valamint legyengült immunrendszerű és légzési problémákkal rendelkező embereknek javasoljuk.

Vízzel könnyedén tisztítható

A RESPILON háló a szokásos szúnyoghálókhoz hasonlóan szerelhető be, és könnyedén karbantartható - minden eső alkalmával megtisztítja önmagát. Látható szennyeződés esetén javasoljuk, hogy a hálót óvatosan öblintse le meleg (kb. 40 ° C) vízzel, és hagyja megszáradni.

Kérdéssel fordulna hozzánk?

Mutatjuk a leggyakoribb kérdéseket

Értékelje a terméket: 

Összesített értékelés

0 %
A terméket még senki nem értékelte

Beszélgetések, hozzászólások és vélemények a termékről

Eddig még nem érkezett róla hozzászólás

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző