AKCIÓ: 30% kedvezmény a szállításra 2021.04.30-ig. További információkat itt talál.
Szerződés és papírozás nélkül
3 napon belül házhoz szállítjuk
Csehország legnagyobb raktára
Svájci Arbonia AG konszern minőség

Nanofiber szúnyogháló

Termékkód:manual_RWM

Modern ablakháló nanoszálas membránnal

A szokásos szúnyoghálók csak megakadályozzák a rovarok berepülését, de a piacon megjelenő újdonság - a RESPILON nanoszálas membránnal rendelkező ablak (5. generációs RESPILON ablakmembrán) - nem engedi be a szmogot, a pollenrészecskéket, a poratkákat, a légköri penészt, a spórákat. a szúnyogok és egyéb rovarok mellett.gomba és por szemcséket. Ezen felül a cigarettafüst átjutását is csökkenti.

A szövésmentes anyagból és nanoszálas membránból készült speciális hálót csupán az általunk árusított egyszárnyú és tokosztó oszloppal rendelkező többszárnyú ablakokhoz szállítjuk. Ha felkeltette az érdeklődését, töltse ki a nyomtatványt, amelyben kiválaszthatja a háló méretét és színét. A maximális lehetséges szélesség 1,5 méter. A nanoszálaknak köszönhetően a RESPILON hálónak kisebb a fényáteresztése (EN ISO 13468-2: 2016 - 53,40%) és alacsonyabb a légáteresztő képessége (DIN EN ISO 9237: 1995-2 - 2,736 l / m2 / s) a normál szúnyoghálókhoz képest.

UV sugárzás elleni védelem

A háló hatékonyságát a brünni Mérnöki Vizsgálati Intézet támasztotta alá (lásd a képgalériában található igazolást). Így az ablakot gondolkodás nélkül egész nap nyitva hagyhatja, miközben a lakásban tiszta marad a levegő. A membránnak köszönhetően sokkal kevesebb por ül le a háztartásban, így nem kell olyan gyakran takarítania sem. Az esővíz szintén nem jut át a RESPILON hálón, valamint véd az UV sugárzástól is.

Nagy segítség az allergiások és a szennyezett területeken élők számára

A szmog, az allergének és az irritáló pollen nélküli tiszta levegőt biztosan mindenki értékelné, de a modern nanoszálas membránnal ellátott ablakhálókat főként az allergiával, asztmával küszködőknek, szennyezett területeken élőknek, időseknek, gyermekek, várandós Nanek, valamint legyengült immunrendszerű és légzési problémákkal rendelkező embereknek javasoljuk.

Vízzel könnyedén tisztítható

A RESPILON háló a szokásos szúnyoghálókhoz hasonlóan szerelhető be, és könnyedén karbantartható - minden eső alkalmával megtisztítja önmagát. Látható szennyeződés esetén javasoljuk, hogy a hálót óvatosan öblintse le meleg (kb. 40 ° C) vízzel, és hagyja megszáradni.
Mutatjuk a leggyakoribb kérdéseket

Termékre vonatkozó kérdés

A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Beszélgetések, hozzászólások és vélemények a termékről: Nanofiber szúnyogháló

  Eddig még nem érkezett róla hozzászólás.

  A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Látogasson el személyesen
  a bemutatótermünkbe
  5 európai országban is megtalálhat minket
  54 518 megrendelést teljesítettünk és több mint 200 000 ablakot szállítottunk le Önöknek

  Ablakok és ajtók Elérhetőségének figyelése

  Küldje meg nekünk az elérhetőségét, és amint beérkezik a raktárba az áru, értesíteni fogjuk. Sem a nevét, sem pedig az e-mail címét nem mentjük sehová el. Az adatok kizárólag arra szolgálnak majd, hogy egy alkalommal tájékoztassuk önt a termék elérhetőségéről.

  A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező

  Áru:

  Ajánlatkérés  A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Áru: Nanofiber szúnyogháló