00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

Az ablakok és ablakpárkányok bemérését bemutató rövid bemutató videó

Amire szüksége lesz az ablakok és az ablakpárkányok beméréséhez:

  • Mérőszalag
  • Papír
  • Toll

Az ablak bemérése

Mérje le a nyílás méreteit pontosan, miliméterben - a hosszúszágát és a magasságát is. Számolja ki a nyílászáró méretét: a szélességből vonjon ki 15 mm-t, a magasságpól pedig 20 - 30 mm-t. Az ablakkeret és a fal közötti helyet PUR habbal kell kitölteni. A magasság meghatározásánál az alátét profillal is számolnia kell; az e-shopunkban a méreteket a profil méretei nélkül adjuk meg. Ezt követően válassza ki a kínálatunkból a megfelelő méretű ablakot, amennyiben nem találna ilyet, a konfigurátorban tervezze meg a szükséges méretek alapján.

Az ablakpárkány bemérése

Belső ablakpárkány: Mérje le a nyílás szélességét (az ablakpárkány hosszát) és a mélységet az alátétprofiltól a fal széléig miliméterben. A mélységhez adjon hozzá 40 mm-t, ennyivel fog túllógni a helyiségbe. Válassza ki a megfelelő méretet.

Külső ablakpárkány: Mérje le a nyílás szélességét (az ablakpárkány hosszát) és a mélységet a fal széléig. A mélységhez szintén adjon hozzá 40 mm-t.

Amint megérkezik Önhöz a termékünk, tekintse meg a beépíéshez szükséges útmutatót.

Ügyfeleinktől

M. Anikó

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettekvagyunk! 5*“

„Köszönjük, gyors volt a szállítás, mindennel elégedettek vagyunk! 5*“

U. Tibor

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK…“

„AR ERTEK VISZONYLATBAN NAGYON ELEGEDETT VAGYOK. A TERMEK JO,SZALLITAS IS KITUNO.KOMUNIKACIO IS JO. MEREM AJANLANI AZ UZLETET MINDENKINEK. TOVABBI SOK SIKERT.“

Ügyfelek ablakainkkal kapcsolatos tapasztalatai