00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

A csapatunknak új tagja van- Karel a papagáj

andulka karel - nový člen týmu
Nem sokkal karácsony előtt, a Kuřimi fiókunknál egy kicsit más esemény zajlott, mint amilyet megszoktunk. A raktárunkat meglátogatta egy papagáj. Az óvatos befogás után azonnal szorgalmas keresés indult, de az eredeti tulajdonost nem sikerült megtalálni.

Szokásunkhoz híven az ügyfélszolgálati vonal munkatársai azonnal mindent elintéztek, és Karel berendezkedett egy új, teljesen felszerelt ketrecben az irodában. Ő felügyel minket a munkában, és gondoskodik arról, hogy a munkahelyi légkör mindig jó legyen.

 

 


 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző