00 HUF
Összesen0 HUFexkl. MwSt.
Tovább a kosárba

A konfigurátoron keresztül csak június 25-ig vásárolhat PREMIUM ablakokat

Szállítónk változtat profilkínálatán – a PREMIUM profilrendszert leváltja REHAU rendszerre– ezért változtatunk mi is a termékpalettánkon, így mostmár a REHAU profilrendszer teljes kínálatát megtalálja nálunk:
 
  • a legegyszerűbb és legolcsóbb 5 kamrás REHAU Smartline+ profil,,
  • a gazdaságos 6 kamrás REHAU Synego AD profil,
  • a legjobb minőségű és leggazdaságosabb 7 kamrás REHAU Synego MD profil.

Milyen áru készül rendelésre?

Csak 2023. június 25-ig, vasárnapig van utoljára lehetősége PREMIUM ablakokat és ajtókat rendelni az online konfigurátoron keresztül.

2023. június 26-tól, hétfőtől elérhető a REHAU Smartline+ profilrendszer az online konfigurátorban. Paramétereiben nagyon hasonló a PREMIUM profilhoz és nálunk kedvező áron megvásárolhatja. Rendelésre a REHAU Smartline+ ablakokat és ajtókat 4-6 héten belül szállítjuk. A konfigurátorban REHAU Synego AD és REHAU Synego MD profilrendszereket is megrendelhet. Ha kérdése van a PREMIUM profilsorozat gyártásának leállításával kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 490 0176-es telefonszámon.

Milyen árut talál a raktárunkon?

PREMIUM nyílászárókat továbbra is találhat a raktárkészletünkben, de a nyár folyamán fokozatosan lecseréljük őket az új REHAU Smartline+ profilra. Tehát ha PREMIUM ablakokkal részleges átépítése van, vagy csak szeretné kihasználni a PREMIUM ablakok és ajtók akciós árait, ne késleltesse a vásárlást.


REHAU Smartline+


 

 

Garanciát vállalunk az Ön elégedettségére

 5 országban már teljesítettünk 65 531 megrendelést

És több mint 200 000 ablakot és ajtót

“Kedves Rita! Mikor rátaláltam az “Ablakok-raktárról” nevű nyílászárókkal foglalkozó cégre, levelezések, és telefonos beszélgetések után megrendelést adtunk le, mely a megbeszélt időben és minőségben…”

A. Babi

Kijelző

“Tisztelt Cím ! Az Önökkel való együttműködés egy 10-es skálán nagyon is 10-es volt. Köszönöm a korrekt, udvarias, gyors hibátlan tájékoztatást, és kiszolgálást. Véleményemet biztonsággal merem…”

E. Szab

Kijelző

“Üdv! agyon elégedett vagyok, Google keresőben találtam Önökre, megfelelő árak voltak, először telefonon érdeklődtem kollégájuk segítőkész volt, mondta e-mailben írjam meg mire van szükségem és küldik…”

V. Dániel

Kijelző

“A rendelésemet ( 94/23/233 ) pontosan, a lehető leggyorsabban megkaptam, annak ellenére, hogy klf-i raktárból kellett beszerezni. A termékkel elégedett vagyok, ahogy az áruház kínálatával,…”

Mihály T.

Kijelző